yobb
Council
Valla öyle olmuş, altınızı kontrol edin ıslak olan var mı ????
@comandante den süpheliyim ben başından hiç kalkmıyor pc nin ???? ???? ????
Valla öyle olmuş, altınızı kontrol edin ıslak olan var mı ????
Bez sağlam diyon yani ???? ???? ????Yoğ abi onun önleminin çoğdan aldık biz ???? ???? ????
Taşmış mıdır ???? ???? ????@comandante den süpheliyim ben başından hiç kalkmıyor pc nin ???? ???? ????
????????????????????@comandante den süpheliyim ben başından hiç kalkmıyor pc nin ???? ???? ????
Olma ihtimali yüksek ama korunuyoruz abim biz????????Valla öyle olmuş, altınızı kontrol edin ıslak olan var mı ????
Bez kesmez bizi , damacana yla geziyoz ???? ???? ????Bez sağlam diyon yani ???? ???? ????
En son mesajı müsaade istemek olmuş 1 saat diyor, anca değiştirir sanırsam ???? ????Taşmış mıdır ???? ???? ????
Belden bağlıysa kırılmasın malzeme dikkat ????Bez kesmez bizi , damacana yla geziyoz ???? ???? ????
Abi ne diyosun komutan zencimi beyaz zenci????????????Belden bağlıysa kırılmasın malzeme dikkat ????
İsim gücüm var benim gelen giden eksik olmuyor ki ????
sende işi biliyomuşsun Kadir emmi ???? ???? ???? eskilerden kim kaldı disene ????????Belden bağlıysa kırılmasın malzeme dikkat ????
erken paydos ettik bideVay arkadaş , sabah 14. Sayfa günaydın mesajı atalı 10 sayfa goygoy yapmışsınız ????.
????????????????????