yobb
Council
ödemeyi değişik mi yapsın diyon
ödemeyi sana yapsın çayı vericem
ödemeyi değişik mi yapsın diyon
Gorgar beyaaa ???? ???? ????gel gör diyim
gelemez kiGorgar beyaaa ???? ???? ????
gel gör diyim
Bu hızla damacanayı bile deler gibin ???? ???? ????levo sağlammısın. damacanayı bağcıkları kontrol et
sen niyetlen hele bi. gerisi koleyyyy o lmadı levoyla gelir alırız seni bizabi yakın olsan sorun değil de hani konya malatya van falan ama teeeeee beylikdüzü ya kim nasıl geliyor oraya faytonlamı gelinir nasıl gelicem ki ???? ???? ????
Jet skiyle denizden gidiyoz biz ???? ???? ???? ???? ????abi yakın olsan sorun değil de hani konya malatya van falan ama teeeeee beylikdüzü ya kim nasıl geliyor oraya faytonlamı gelinir nasıl gelicem ki ???? ???? ????
sen niyetlen hele bi. gerisi koleyyyy o lmadı levoyla gelir alırız seni biz
Jet skiyle denizden gidiyoz biz ???? ???? ???? ???? ????
var bişiler yanımızda. mirak etme sen. menun galman %100gelirken leblebi ile pişmaniye getirmeyi unutmayın abim ???? ???? ????
O kadar ucuz a gitme biraz pahalı şeyler iste ,naz niyaz yap ne biliym yap işte bişiyler ???? ???? ????gelirken leblebi ile pişmaniye getirmeyi unutmayın abim ???? ???? ????
var bişiler yanımızda. mirak etme sen. menun galman %100
şişşttt söleme beyaz pazen aldık. yoğmuş ondaO kadar ucuz a gitme biraz pahalı şeyler iste ,naz niyaz yap ne biliym yap işte bişiyler ???? ???? ????
O kadar ucuz a gitme biraz pahalı şeyler iste ,naz niyaz yap ne biliym yap işte bişiyler ???? ???? ????
tadanını gördüm diyelim biz onanerden biliyon tattın mı ben senin ağız tadına da güvenmem ama ???? ???? ????
Param yok ama şeklim itibarım var camiada parmaklan gösterirler beni ????işte o geliyo kaaçıııınnn derler.????bence kesin yok ???? ???? ????
Param yok ama şeklim itibarım var camiada parmaklan gösterirler beni ????işte o geliyo kaaçıııınnn derler.????