comandante
Council
okusta her bi hal var levom. bakma sen ona.
yaşına bile okus pokus yapmış.
gerçeği burda açıklayım bari.
brütüs okus zaten
brütüs okus zaten
emekli kahvesi gibi işte benim için bura azash. kapıdan girene merhaba çekiyomYok arkadas. Forumda kişisel eklenti kullanan üyeler var. Bu @comandante abimiz, ben daha mesajı yazıp yollarken beğene basıyor mesajı geliyor.
Resmen kendisine script yazdırmış. Birisi mesaj yazdığında oto beğeni yapıyor
Yaş kaç gibi abi +100 var mı ???? ????okusta her bi hal var levom. bakma sen ona.
brütüs okus zaten
Abi benim hanım da emekli.emekli kahvesi gibi işte benim için bura azash. kapıdan girene merhaba çekiyom
Merhaba yı alanın bağışıklık sistemi çöküyor yalnız ???? Takılıp kalıyor ????????????emekli kahvesi gibi işte benim için bura azash. kapıdan girene merhaba çekiyom
o doğduğunda ben dinazor avındaydım. o yüzden tam şeedemiyom ???? ???? ????Yaş kaç gibi abi +100 var mı ???? ????
Adamda yüz mü bıraktın soft abi????Yaş kaç gibi abi +100 var mı ???? ????
Mamut mu avlıyordun abi ???? diş için????o doğduğunda ben dinazor avındaydım. o yüzden tam şeedemiyom ???? ???? ????
aboooo sen @sihirbaz a yüzsüzmü dedin şincik. he ya doru demişsin ????????????Adamda yüz mü bıraktın soft abi????
Yok arkadas. Forumda kişisel eklenti kullanan üyeler var. Bu @comandante abimiz, ben daha mesajı yazıp yollarken beğene basıyor mesajı geliyor.
Resmen kendisine script yazdırmış. Birisi mesaj yazdığında oto beğeni yapıyor
Adamda yüz mü bıraktın soft abi????
Komutanım ama sezarın hakkı sezara????
yupişim sen niye üzüldün bakim. gel şöle bi yamacıma
ha de looooo. de git. senden sezar olursa. niyse susayım ben ???? ???? ????arada bunu hatırlat komutana ???? ???? ????
Yamaç a çok yaklaşma dirim ,sakata gelme ???? ???? ????yupişim sen niye üzüldün bakim. gel şöle bi yamacıma
ha de looooo. de git. senden sezar olursa. niyse susayım ben ???? ???? ????
gel yamacıma didim işte. seviyim seni azcıhhhhüzüyon be yaaaa sen arada beni
Yamaç a çok yaklaşma dirim ,sakata gelme ???? ???? ????