yobb
Council
neydi adı yaaaa. "yan yan gel"miydi "yankek"miydi
içerken böle dimedin maşallah hepiniz adını biliyodunuz birden hafızaya format mı attınız ???? ???? ????
neydi adı yaaaa. "yan yan gel"miydi "yankek"miydi
sen işi felan bırak eve git yupişim. burdan bakınca pekte eyi görünmüyon. bişi mişi ederler orada. gaç sen evcağızına
ben içmedimki okusa yolladım oda senin çırağa yolladı. haa en çok seven levo oldu. oda gelince veririsin bi kaç damacana ???? ???? ???? ????içerken böle dimedin maşallah hepiniz adını biliyodunuz birden hafızaya format mı attınız ???? ???? ????
Adını sülemim şincik , sonra peşine düşenler olur ???? ???? ????hangi likitten ???? ???? ????
Damacana ???? levo nun????????????yupimmm damacana diye özellikle didim haaaa. levonunki kullanımdan dolayı çoğ esgidi. likiti içince değişdirir diye
????????neyse öğle arası hadi olaysız 1 saate dağılalım evlere sonra gene çıkar oynarız
severim.sağol hocamgünaydın üstad sana bi acı kahve ayarlıyım senin çay ile olcak şey değil ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 25165
vardın mı levom. yağ çekmişin hemen ???? ???? ????Teşekkürler @yobb cum çay için
DİP NOT:Yankek te bence mükkemmel ben sevdim ????
vardın mı levom. yağ çekmişin hemen ???? ???? ????
........ olan neyki güfür filan ettinde sansürledilermi kiafiyet olsun sloganımız neydi bir gün her ölümlü ................ kekini tadacakkkk ????????????
sezar öldü be levommm ???? ???? ????Komutanım ama sezarın hakkı sezara????
????????????????sezar öldü be levommm ???? ???? ????