yobb
Council
sana haber getirenler yannış demiş olummm. tükkanı satın aldım ben
valla ben bilmem çakma onbaşı ben duyduğumu derim
istemem senin kötü yola düşmeni sonuçta bi mazimiz var seninle tontik yanaklım ???? ????
sana haber getirenler yannış demiş olummm. tükkanı satın aldım ben
yupişim sana SGE çıkıyo bilgin ossun. çakma onbaşından yeni yıl hediyesivalla ben bilmem çakma onbaşı ben duyduğumu derim
istemem senin kötü yola düşmeni sonuçta bi mazimiz var seninle tontik yanaklım ???? ????
yupişim sana SGE çıkıyo bilgin ossun. çakma onbaşından yeni yıl hediyesi
cehaletini illa göstercen dimi. bilmiyosan öm at sor bu SGE ne diye ???? ???? ????yılbaşı çekilişi mi bu ya kafana göre bişeyler çıkartıyon okus pokus işleri desen oda senlik değil bi okus var zaten buralarda hayırdır sen ???? ???? ????
Büyük ikramiye çıkmış sana mutlu ol ????????????yılbaşı çekilişi mi bu ya kafana göre bişeyler çıkartıyon okus pokus işleri desen oda senlik değil bi okus var zaten buralarda hayırdır sen ???? ???? ????
hemde ne büyük bi bilsen. yardımcım levoya verdim. götürüyo şincik yolda ???? ????Büyük ikramiye çıkmış sana mutlu ol ????????????
bu arada yupişim bendeki dolar öroları bozdurdum. denizde kum bende mangır ardıkın. ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 25168
çok kısa civap vircem "hade lennnn" ???? ???? ???? ???? ????allah arttırsın gözümüz kimsenin parasında değil ekmeğimizin peşindedir komutan yanlış tanımışın bizi
Büyük ikramiye çıkmış sana mutlu ol ????????????
@sotw bunu gafa gitmiş gitmiş. elleşmeyelim azcık. levo gorkusu sankim ???? ???? ????bilet almamış adama ikramiye mi olur sizde iyice dalga geçiyonuz benimlen kafa buluyonuz istemem ben sizin olsun
leom sen ve çakma komutan paylaşın benim hakkımı da ???? ???? ????
çok kısa civap vircem "hade lennnn" ???? ???? ???? ???? ????
yimiyoz yupişşşşş. çarpıları çifter çifter at sonrada fakir gururulu. de git yaaaaa ???? ???? ????fakiriz ama onurlu ve gururluyuz çakma onbaşı ???? ????
Hep o likitlerden ???? ???? ????
Yanınıza battal poşet alın ne kokar ceset te heasende valla hep böle yapıyon
yardımına ihtiyacımız var ölüyoruz desek gidin köşede ölün dicen valla
neydi adı yaaaa. "yan yan gel"miydi "yankek"miydiHep o likitlerden ???? ???? ????
yimiyoz yupişşşşş. çarpıları çifter çifter at sonrada fakir gururulu. de git yaaaaa ???? ???? ????
Yanınıza battal poşet alın ne kokar ceset te hea
kıhh kıhh kıahah
sen işi felan bırak eve git yupişim. burdan bakınca pekte eyi görünmüyon. bişi mişi ederler orada. gaç sen evcağızınasağa sola çay vir ona da vir buna da vir sonra gel benim çarpıya bahane bul
vermeseydin komutan ver-me-sey-din ben mi dedim ver diye ???? ???? ????