Bende senin usul ilerliyordum , baktım anlık goygoyu kaçırıyorum. Direk muhabbete dalıyorum herkes durulunca eski mesajları okuyorumÖnce mesajları okuyun, sonra günaydın yazarım dedim.
Öğlen oldu.
Mutlu öğlenler dostlar.
Baska türlüsü zati adama beyin yaktirir bugununu ertesi güne kattirir ????????????Bende senin usul ilerliyordum , baktım anlık goygoyu kaçırıyorum. Direk muhabbete dalıyorum herkes durulunca eski mesajları okuyorum
Baska türlüsü zati adama beyin yaktirir bugununu ertesi güne kattirir ????????????
Yetisilir mi yauuuwww allasen
çalışayım dimek "kime ne iteliyim" dimek dimi sizde ???? ???? ????Neyse ben bugun fazla takildim buralarda biraz çalışayım ????
Hahahahh aynen ????????????o yüzden baş barnağı basıp geçeyon demi ???? ???? ???? ????
Tovbeestagfurullah azizim neler diyorsun ????????????????çalışayım dimek "kime ne iteliyim" dimek dimi sizde ???? ???? ????
yimezlerrrrr. bende herşey cash ardıkınTovbeestagfurullah azizim neler diyorsun ????????????????
Sizleri de aramizda görmekten seref duyarız ????
Oyle diil oyle diilkelebek görünümlü yılanlar siziiiiii ???? ???? ???? ????
Oh çok iyi ne ka güzel ortim okus kredi çekebilirsin ????????????????Se se yobb öder ????????????
lacivert diyon hımmmmmm ???? ???? ???? ????Oyle diil oyle diil
Sizin icin buradayiz,ne yapabilirim ????
Ancak soyle bir istisnai durum varOh çok iyi ne ka güzel ortim okus kredi çekebilirsin ????????????????