comandante
Council
Tekne kazıntısı moduna uyarsın aslında ????????????????ben sırıtmam ben getiriyim ????
Tekne kazıntısı moduna uyarsın aslında ????????????????ben sırıtmam ben getiriyim ????
Bir "special thanks" daha yapmak lazım dünkü ortama , belki 1-2 senelik belki daha da fazla tercübeyi birkaç saate sığdırdınız, iyi ki böyle bir gruptayım ????Nankör kediler siziiiii belediyeyi çağırıp toplatçam hepinizi doğru barınağa ????????????
Zengin adamın hali bir başka oluyor ????Mübarekler öyle bir gelmiş ki savaş çıksa hepimize 6 ay yeter ????
Bukadar para nereye gidiyor ????????
Ya goygoyu bölmüyosam bi şey sormak istiyorum
Ben gemini rta kullanıyorum gündelikte ve mtl bi atomizer alıcam ama baya karasızım hoş şık bi mtl atomizer öneriniz varmı üstatlarım
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tıp çok gelişmiş[emoji23]Selamın aleyküm abilerim kardeşlerimi.Nasılsınız.Bu gün amma kulağım çınladı.Dayanamadım doktora gittim. Doktor sende tütünlü kahveli likit eksikliği var didi bide didik i içay eksikliği ve kavun eksikliğinden kulak çınlaması olurmuş.[emoji3][emoji3]
Kulağına mı damlatacan likitiSelamın aleyküm abilerim kardeşlerimi.Nasılsınız.Bu gün amma kulağım çınladı.Dayanamadım doktora gittim. Doktor sende tütünlü kahveli likit eksikliği var didi bide didik i içay eksikliği ve kavun eksikliğinden kulak çınlaması olurmuş.????????
Forumun en acemisi olarak, penodat ve dünden beri denediğim spica pro ????????Ya goygoyu bölmüyosam bi şey sormak istiyorum
Ben gemini rta kullanıyorum gündelikte ve mtl bi atomizer alıcam ama baya karasızım hoş şık bi mtl atomizer öneriniz varmı üstatlarım
Ozaman açayım başlık. Forumda belki varsa benzer bi yazı linkte alabilirim bi okuyayımSeve seve burada da yanıtlarız kendi adıma benim için sıkıntı yok ancak konu başlığı olarak açarsanız daha iyi olur. Hem arada kaynamayıp diğer arkadaşlara da faydası olur hem de forum hareket kazanır![]()
Ne tarz bişey istediğini zevklerini de yazarsan daha kolay yardımcı olur arkadaşlar .Ozaman açayım başlık. Forumda belki varsa benzer bi yazı linkte alabilirim bi okuyayım
Acemiye bak , dünkü tecrübeler ne olacakForumun en acemisi olarak, penodat ve dünden beri denediğim spica pro ????????
Ama sen yinede ustaları bekle ????????
Aç bence de yoksa burada benim elime kalıcan ????????????Ozaman açayım başlık. Forumda belki varsa benzer bi yazı linkte alabilirim bi okuyayım
Aklımda var zaten ikiside [emoji23] ne biliyim sigara + buhar yaptıgım 1 bucuk yılı saymazsak 1-1 bucuk yıldır DL içiyordum MTL yi deneme vaktiForumun en acemisi olarak, penodat ve dünden beri denediğim spica pro [emoji846][emoji846]
Ama sen yinede ustaları bekle [emoji1787][emoji1787]
Ha bu arada elimde az kullanılmış sedye doktor önlüğü hademe paspası vb ekipmanlar var uygun fiyatıa bırakırım sana ilgilenirsen????????????????????????Tıp çok gelişmiş[emoji23]
Sedye v1 mi v2 mi, birde yedekleri mtl kiti falan tamsa ö.m lütfenHa bu arada elimde az kullanılmış sedye doktor önlüğü hademe paspası vb ekipmanlar var uygun fiyatıa bırakırım sana ilgilenirsen????????????????????????