Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bukadar para nereye gidiyor ????????

Ah ulennn ahhh gelse zaten biz köşeyi dönerdik ????????????

Neyse herşeyde bir hayır var demekki bizi o para bozar ???? aslında bazen diyorum o para o hani adamı bozacak kadar çoook olan para bana bi gelse bi bozulsam nasıl olur ???? o para bana gelsinde bende bir bozulayım bakalım nasılsa toparlarız ya ????????????

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerimi.Nasılsınız.Bu gün amma kulağım çınladı.Dayanamadım doktora gittim. Doktor sende tütünlü kahveli likit eksikliği var didi bide didik i içay eksikliği ve kavun eksikliğinden kulak çınlaması olurmuş.????????

Ya goygoyu bölmüyosam bi şey sormak istiyorum
Ben gemini rta kullanıyorum gündelikte ve mtl bi atomizer alıcam ama baya karasızım hoş şık bi mtl atomizer öneriniz varmı üstatlarım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seve seve burada da yanıtlarız kendi adıma benim için sıkıntı yok ancak konu başlığı olarak açarsanız daha iyi olur. Hem arada kaynamamış olur hem de diğer arkadaşlara da faydası olur hem de forum hareket kazanır :)

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerimi.Nasılsınız.Bu gün amma kulağım çınladı.Dayanamadım doktora gittim. Doktor sende tütünlü kahveli likit eksikliği var didi bide didik i içay eksikliği ve kavun eksikliğinden kulak çınlaması olurmuş.[emoji3][emoji3]
Tıp çok gelişmiş[emoji23]

Ya goygoyu bölmüyosam bi şey sormak istiyorum
Ben gemini rta kullanıyorum gündelikte ve mtl bi atomizer alıcam ama baya karasızım hoş şık bi mtl atomizer öneriniz varmı üstatlarım

Forumun en acemisi olarak, penodat ve dünden beri denediğim spica pro ????????
Ama sen yinede ustaları bekle ????????

Seve seve burada da yanıtlarız kendi adıma benim için sıkıntı yok ancak konu başlığı olarak açarsanız daha iyi olur. Hem arada kaynamayıp diğer arkadaşlara da faydası olur hem de forum hareket kazanır :)
Ozaman açayım başlık. Forumda belki varsa benzer bi yazı linkte alabilirim bi okuyayım

Forumun en acemisi olarak, penodat ve dünden beri denediğim spica pro [emoji846][emoji846]
Ama sen yinede ustaları bekle [emoji1787][emoji1787]
Aklımda var zaten ikiside [emoji23] ne biliyim sigara + buhar yaptıgım 1 bucuk yılı saymazsak 1-1 bucuk yıldır DL içiyordum MTL yi deneme vakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri