sotw
Council
Ya koskaca mafya babasına işler mi ban manEsco banlandınmı yoksa????

Ya koskaca mafya babasına işler mi ban manEsco banlandınmı yoksa????
Adam tuvalete bile gidemiyor şişeye yapıyor senin istediğine bakBak abi katı nikotin sokucaz anlasilmiycak dondurcaz onu Rusya'dan balık getiriyoruz diyip balıklar bozulmasın diye yanına koyduk dicez getircez ama sermaye lazım bı 50 bin ateşlersen tamamiz ????????
Bi tırstım ama ????Ya koskaca mafya babasına işler mi ban man![]()
Tamam işte benim sana sunacağım işle sermaye yapcaz Sonrasında senin işe zıplayıp Köşe????????Şimdi sıkı dur söylüyorum Don lastiği işine giriyoruz ????????????evet evet gülme Süper para var bu işte yürüyüp gideriz hatta koşarız be yanlız işte bi 80 bin lazım bu işi yapmamız için????????Bak abi katı nikotin sokucaz anlasilmiycak dondurcaz onu Rusya'dan balık getiriyoruz diyip balıklar bozulmasın diye yanına koyduk dicez getircez ama sermaye lazım bı 50 bin ateşlersen tamamiz ????????
Senden kredi çekelim abi bak işler bi yurusun direk oderiz ????????Tamam işte benim sana sunacağım işle sermaye yapcaz Sonrasında senin işe zıplayıp Köşe????????Şimdi sıkı dur söylüyorum Don lastiği işine giriyoruz ????????????evet evet gülme Süper para var bu işte yürüyüp gideriz hatta koşarız be yanlış işte bi 80 bin lazım bu işi yapmamız için????????
Ah be esco gene küçük düşünüyorsun kusura bakma sen le olmaz bana daha hayalleri büyük olan biri lazımn Not fikrini değiştirsen beni nerde bulacağını biliyorsun shopun oralardayım bu ara????????Senden kredi çekelim abi bak işler bi yurusun direk oderiz ????????
Elektro shop????????????????Ne shop abi yazsana bı ????
Ekli dosyayı görüntüle 6934
Ben yazayım oralet-shopNe shop abi yazsana bı ????
Ekli dosyayı görüntüle 6934
Abi versene bi fırt pufflayım şeklinde ????ben bırakmaya çalışıyorum ????
Elektro shop????????????????
Ban korkusu sen nelere kadirsin bee ????Ben yazayım oralet-shop![]()
Ya beni çok iyi tanıyorsun sendende ürkmeye başladım yoksam senAbi versene bi fırt pufflayım şeklinde ????
Yoook yanlanma falan yok abi al gülüm ver gülüm olcak iş ????İkimize birden mi yanlasın onu mu istiyon![]()