Escobar
Council
Yok yok gitti ????
Yok yok gitti ????
????????????????????Süpersin ya koptum????????Sedye v1 mi v2 mi, birde yedekleri mtl kiti falan tamsa ö.m lütfen
Valla küsecek gibiyim sana onca iş yaptık bi arayıp sormuyorsun ama????????Yok yok gitti ????
Abi borç versene madem sen bana biraz ????????Valla küsecek gibiyim sana onca iş yaptık bi arayıp sormuyorsun ama????????
Giydirdin bana çorabı erotik shoplarin önünde beklettin daha nediyim abi ben sana ????????Valla küsecek gibiyim sana onca iş yaptık bi arayıp sormuyorsun ama????????
Giydirdin bana çorabı ****** shoplarin önünde beklettin daha nediyim abi ben sana ????????
Winter is coming ????????Bu ban geliyo demekmi oluyo ya ????
Ya dert etme onu hallederiz sen bişeyler ver önce sonrasında müthiş yeni planlarım var onları konuşalım bak gör abin seni kral yapcak kral????????????????Abi borç versene madem sen bana biraz ????????
Kuzenim yazmış ????Winter is coming ????????
Biz zaten gıralız abey ????????????Ya dert etme onu hallederiz sen bişeyler ver önce sonrasında müthiş yeni planlarım var onları konuşalım bak gör abin seni kral yapcak kral????????????????
Ahahaha????????????Kuzenim yazmış ????
Ben sana bir iş teklifi yapiyimmi abi ????Ya dert etme onu hallederiz sen bişeyler ver önce sonrasında müthiş yeni planlarım var onları konuşalım bak gör abin seni kral yapcak kral????????????????
yaklaş bak söylüyorum ????????çok büyücez çokHer ülke her şehirde bir yada daha fazla şubemiz olacak çekip alacam seni bu hayattan????????Biz zaten gıralız abey ????????????
Hocam yok almıyım daha büyük yatırımlar kafamda karaca ahmet mezarlığı gibi [emoji23]Ha bu arada elimde az kullanılmış sedye doktor önlüğü hademe paspası vb ekipmanlar var uygun fiyatıa bırakırım sana ilgilenirsen[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Yap ????Ben sana bir iş teklifi yapiyimmi abi ????
Ya sende ortama alıştın gözün açıldı ortam çok bozuldu ya ????????Hocam yok almıyım daha büyük yatırımlar kafamda karaca ahmet mezarlığı gibi [emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak abi katı nikotin sokucaz anlasilmiycak dondurcaz onu Rusya'dan balık getiriyoruz diyip balıklar bozulmasın diye yanına koyduk dicez getircez ama sermaye lazım bı 50 bin ateşlersen tamamiz ????????Yap ????