comandante
Council
dabikimÖnemli bir husus komutanım
dabikimÖnemli bir husus komutanım
sen yokken bizde yoktuk komutanım der noktayı koyarımgoygoy halkına sorumdur. ben yokken nediyordunuz bee yaaa. 15 gün yoktum topu topu 12 sayfa gitmişiniz ancak.
tdk ya başvurayım. halaybaşı nın yanına goygoybaşınıda eklesinler ???? ???? ????sen yokken bizde yoktuk komutanım der noktayı koyarım
erdal usda vir Levoma ne isdiyorsa ???? ???? ????Hoş bulduk abim çok hoş senin olduğun yer hep hoş????
Pek bi sessizdi buralar hiç keyifli değildigoygoy halkına sorumdur. ben yokken nediyordunuz bee yaaa. 15 gün yoktum topu topu 12 sayfa gitmişiniz ancak.
goygoy halkına sorumdur. ben yokken nediyordunuz bee yaaa. 15 gün yoktum topu topu 12 sayfa gitmişiniz ancak.
aynen ya. günaydın iyi gecelerle kapanmış hep. eli değnekli dürtecek biri lazımmışPek bi sessizdi buralar hiç keyifli değildi
Selam verip bi arkadaşa bakıp çıktık sadece ????goygoy halkına sorumdur. ben yokken nediyordunuz bee yaaa. 15 gün yoktum topu topu 12 sayfa gitmişiniz ancak.
aman aman pekte bi alınırmış. gel gel yamacıma bi hele deden sevsin seniabi sen fasulye gibisin nimetsin bizim için ( 2 gündür sanki kendi kendine konuşuyo biz başlıyozda konuşuyon bizi sallayan yok )
ee boşa comandante dememişler ozamanaynen ya. günaydın iyi gecelerle kapanmış hep. eli değnekli dürtecek biri lazımmış
goygoy halkına sorumdur. ben yokken nediyordunuz bee yaaa. 15 gün yoktum topu topu 12 sayfa gitmişiniz ancak.
Bu aralar pek iştahım yok ama bir kaşarlı kavurmalı suçuklu 2 ekmeğe tost birde 2 litrelik ayran tatlı olarak 1 tepsi baklava ya hayır dimem????????????????erdal usda vir Levoma ne isdiyorsa ???? ???? ????
+1Goy goy ince mevzu. Herkesle yapılmıyor
olum evin akşam yemeğinide çıkarma hemen emekliyiz sonuçtaBu aralar pek iştahım yok ama bir kaşarlı kavurmalı suçuklu 2 ekmeğe tost birde 2 litrelik ayran tatlı olarak 1 tepsi baklava ya hayır dimem????????????????