YANCI
Council
İyi akşamlar sabah görüşmek umuduyla iyi insan????Neyse beyler ben yavaştan kaçtım. Şimdilik iyi akşamlar.
İyi akşamlar sabah görüşmek umuduyla iyi insan????Neyse beyler ben yavaştan kaçtım. Şimdilik iyi akşamlar.
Tmm dır 9 da ordayım????9 desek bari 8 erken gibi geldi seni osaatte sepetleyemeye bilirim yani ilgilenemeyebilirim ????????????
Tmm dır 9 da ordayım????
@lvnt74 yupiye gidersen cumartesiyi neler olur iyi düşün dirimgel sen gel paslandık mı bi bakalım ???? ????
deveye dikenmi isdiyon yani. annamadım@comandante çakma onbaşı baya neşen yerinde soğan sarmısak desek gülüyon maşllah allah bozmasın ???? ????
biz erdalcıyız artıkın ondan didim öle. darafını seçsin odane olcak beya benle ne alakası var abim
deveye dikenmi isdiyon yani. annamadım
biz erdalcıyız artıkın ondan didim öle. darafını seçsin oda
yok yok senin kaşıntın başlamış. anladım ben onu sataşacak yer arıyon emme ben yoğum artık erdaldayımçok alınıyorsun ya diyorummmm kiii maşaaallllaaahhh keyyyfinnn yerinndeeeee maşaaaallllaaaah
allaaahhhh bozzzzmasınnnnnn belki böyle daha anlaşılır ???? ???? ????
yok yok senin kaşıntın başlamış. anladım ben onu sataşacak yer arıyon emme ben yoğum artık erdaldayım
gırmızı eldivenim var mirak edme sen beni sen gendini goru esas. devir götü ona göremerdal sakılını kaşıyor gıdını seviyormuş dikkat et çok elletme kendini abim ters erkek adama öle şeyler tontik yanaklım
ben kaçar şimdilik. eyi bagın gendinize
Kendime iyi bak adammm.ben kaçar şimdilik. eyi bagın gendinize
dedende seni öbdü ( yınağından) ???? ???? ????hadi öptümmmmm ( ellerinden ) ???? ???? ????