mysterious26
Community
Forumlarda, Fakir - Troy ürünleri ile bilgi konu bulamadım hiç. Sihirli buhara fakir katılmadı mı acaba ???
Forumlarda, Fakir - Troy ürünleri ile bilgi konu bulamadım hiç. Sihirli buhara fakir katılmadı mı acaba ???
Yahu nesi harika kalkıp işe gitçekler , trafiğe çıkçaklar, sevmedikleri tiplere eyvallah çekçeklergünaydın ahali
haftanın bu harika gününde önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 711 bin dolar ve @y€a rahatlığı sizinle olsun ???? ???? ????
Yahu nesi harika kalkıp işe gitçekler , trafiğe çıkçaklar, sevmedikleri tiplere eyvallah çekçekler
Eiffhh modern yaşam bildiğin eziyet
Bizim serengeti de böyle değil mesela
kıhh kıhh kıhah
Selam virdik borçlu çıktık konulu kısa film çalışmamız... ???? ????herkese mı çay veriyim bi sana ayıp olmasın şimdi herkesi bi tur çaylıyım senden ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 23973
Selam virdik borçlu çıktık konulu kısa film çalışmamız... ???? ????
Ayağını gazdan çek arada, kaza yapacan benden söylemesi ???? ????ben senin de şanın yürüsün diye yapıyorum kankeyto bak şimdi
@Kadir60 gelip herkeşe çay diyor bi ağırlığı var adamın
@comandante geliyor herkese çay diyor adama komutan diyolar
söylesene bana senin bunlardan neyin eksik
@yobb, @sotw nin afyonu patlamamıştır belki daha yoksa o da çay tost kavurmalı kaşarlı söyler, bi müsaade et kendine gelsin????ben senin de şanın yürüsün diye yapıyorum kankeyto bak şimdi
@Kadir60 gelip herkeşe çay diyor bi ağırlığı var adamın
@comandante geliyor herkese çay diyor adama komutan diyolar
söylesene bana senin bunlardan neyin eksik
Nirdesin ????????????Günaydınlarrr.
Erdal usdam hirkese çay tost vir benden ????????