Karagezgin
Council
Yılbaşında Plan Var mı ? Plan ?
var var majör+parlament+beyaz içecek ???? ???? ???? ????Yılbaşında Plan Var mı ? Plan ?
viski önerisi bekliyorum gomutanımvar var majör+parlament+beyaz içecek ???? ???? ???? ????
ben bi dane var emme vemiyolar bana içim diye. royal salute. neymiş düğünde açılacakmış peehhhhhhh ???? ????viski önerisi bekliyorum gomutanım
onu hatırladım gomutanım demiştin . Valla benim viski almam lazım kararsızım. Bir tane Bourbon Alacağım ancak birde single malt almak istiyorum önerilere açığımben bi dane var emme vemiyolar bana içim diye. royal salute. neymiş düğünde açılacakmış peehhhhhhh ???? ????
onu hatırladım gomutanım demiştin . Valla benim viski almam lazım kararsızım. Bir tane Bourbon Alacağım ancak birde single malt almak istiyorum önerilere açığım
aaaa ben Long Island yapayım evde ya ne uğraşıyorum temiz kafa sıkıntısız içim , garanti uyku sınırsız mutluluk Dönceden bide yanında havana patlatırdım. değmeyin keyfime
evyap candır dimişleraaaa ben Long Island yapayım evde ya ne uğraşıyorum temiz kafa sıkıntısız içim , garanti uyku sınırsız mutluluk D
İstanbulda Proje denetimi için aksaray şubesine uğramıştım şirketin, Orada VOva diye bir arkadaş vardı, evde şarap yapıyorlardı. Tatlı şarap. ekşi falan değil yani.evyap candır dimişler
adrese öm lütfen ????İstanbulda Proje denetimi için aksaray şubesine uğramıştım şirketin, Orada VOva diye bir arkadaş vardı, evde şarap yapıyorlardı. Tatlı şarap. ekşi falan değil yani.
Sordular Efendim alkol kullanıyor musunuz?
Dedim daha çok o beni kullanıyor ama evet...
1 bardak verdiler ve uyardılar çarpabilir dikkat edin diye...
Ben de la bir gidin işinize her akşam350 ml rakı içiyorum bir bardak şaraptan ne olur...
Ana beni bir çarptı bende anlamadım. Arabayı bıraktım metrobüse bindim. dedim hiç heyecana gerek yok..
Vallahi Vova(Vladimir) sağolsun daha sonralarda bize bundan çok ikram etti. Bizde sevdik tükettik. Ben Proje bitince görevimden ayrıldım. Zaten Proje bazlı çalıştığımızdan. Duydum daha sonra Vova da ayrılmış ancak bende ulaşamadım. Evde boğma rakı yapayım derken etili metili karıştırıp Rabbine doğru mu yürüdü orayı bilemeyeceğimadrese öm lütfen ????
Vallahi Vova(Vladimir) sağolsun daha sonralarda bize bundan çok ikram etti. Bizde sevdik tükettik. Ben Proje bitince görevimden ayrıldım. Zaten Proje bazlı çalıştığımızdan. Duydum daha sonra Vova da ayrılmış ancak bende ulaşamadım. Evde boğma rakı yapayım derken etili metili karıştırıp Rabbine doğru mu yürüdü orayı bilemeyeceğim
Vallahi Vova(Vladimir) sağolsun daha sonralarda bize bundan çok ikram etti. Bizde sevdik tükettik. Ben Proje bitince görevimden ayrıldım. Zaten Proje bazlı çalıştığımızdan. Duydum daha sonra Vova da ayrılmış ancak bende ulaşamadım. Evde boğma rakı yapayım derken etili metili karıştırıp Rabbine doğru mu yürüdü orayı bilemeyeceğim
Ver işte elini sen de naz etme öpsün çocukbayramda gel
crismıs????Hangi bayram da gelsin abi halloween sayılıyor mu kine ???? ???? ????
Allah büyüklerimizden razı olsun deyim ne deyim. Bu yaştan sonra kimyager olduk. LİKİT EVYAP, bilimum içecekler EVYAP cebimiz para gördü beee. Baş ağrısı da yapmıyo hemide .???? ???? ???? ????o kadar çok çeşit içtimde Antakya'da içtiğim boğma ufffffffffff yerimden kalkamadım. onu geçen çıkmadı daha. bi daha içermisin dersen dabikim HAYIRRRRRRRRRRRRR ???? ???? ???? ????
yeterli miktarda su tüketirsen diğer alkoller de de baş ağrısı yaşamazsın (Eski Alkolikler Ve Alkol Mutasavvıfları Derneği Başkanı)Allah büyüklerimizden razı olsun deyim ne deyim. Bu yaştan sonra kimyager olduk. LİKİT EVYAP, bilimum içecekler EVYAP cebimiz para gördü beee. Baş ağrısı da yapmıyo hemide .???? ???? ???? ????
cuk diye oturmuş ???? ???? ???? ???? ???? ????Alkol Mutasavvıfları
Önemli bir husus komutanımcuk diye oturmuş ???? ???? ???? ???? ???? ????