comandante
Council
ona hergün bayram olummmm ???? ???? ???? ????Hangi bayram da gelsin abi halloween sayılıyor mu kine ???? ???? ????
ona hergün bayram olummmm ???? ???? ???? ????Hangi bayram da gelsin abi halloween sayılıyor mu kine ???? ???? ????
Bayram la yatıp bayram la kalkıyoera yani ???? ????ona hergün bayram olummmm ???? ???? ???? ????
???????????????????????????? Kimse bilmiyo çaktırma ????????????????Bayram la yatıp bayram la kalkıyoera yani ???? ????
Hangi bayram da gelsin abi halloween sayılıyor mu kine ???? ???? ????
yupiye not : gelirken hunini çıkar otobostakiler annamasın ???? ???? ????
söylencek çok şey varda BANdırmaya gitmek lazım ???? ???? ???? ????geçenlerde saolsun terzi muhittin abi var bizim
o bana görünmez bir huni dikti artık kimse ağna mıyo
bide görsen nasıl şirin hafif kibar bişey ???? ???? ????
Bunun eldiven versiyonu var mı ???? ???? ????geçenlerde saolsun terzi muhittin abi var bizim
o bana görünmez bir huni dikti artık kimse ağna mıyo
bide görsen nasıl şirin hafif kibar bişey ???? ???? ????
söylencek çok şey varda BANdırmaya gitmek lazım ???? ???? ???? ????
Bunun eldiven versiyonu var mı ???? ???? ????
tenk yu veri maç, gut morning evribady, hav ar yu tudeyHoşgeldin İzmirli @Vapour of İzmir
Ojjgeldin bea ????tenk yu veri maç, gut morning evribady, hav ar yu tudey
Anaaaaaa buda gavur izmirliymiş ????????????????????????tenk yu veri maç, gut morning evribady, hav ar yu tudey
Gel gel cumardesi gel, benim tezgahta var hepiciği. Ücreti mukabilinde virim. Ücret dirken uzix2 diyom amaMajörume bir adet daha deck istiyorum
Bir adet delrin drip tip istiyorum
Bir adet ultem tank istiyorum
Muhtelif olculerde oring istiyorum
Cok mu sey istiyorum yaw ????
Neydi o ya konu ile ilgili bir atasözü vardı. Buldun daMajörume bir adet daha deck istiyorum
Bir adet delrin drip tip istiyorum
Bir adet ultem tank istiyorum
Muhtelif olculerde oring istiyorum
Cok mu sey istiyorum yaw ????
onun tam karşılığı arap-yağ-sürme üçgeniyle doğru orandılıNeydi o ya konu ile ilgili bir atasözü vardı. Buldun da
Onu sok bunu tak elimde kalacak cam diye korka korka mi yasiyayim canim ben rahat adamim gelemem oyle streclere felam ????Neydi o ya konu ile ilgili bir atasözü vardı. Buldun da
Sen Bandirma da miydin kumandanim?Gel gel cumardesi gel, benim tezgahta var hepiciği. Ücreti mukabilinde virim. Ücret dirken uzix2 diyom ama