Pleasewait
Council
Günaydın kardeşim. Hayırlı Hafta sonların olsun.Günaydın millet gününüz güzel geçsin inş
Günaydın kardeşim. Hayırlı Hafta sonların olsun.Günaydın millet gününüz güzel geçsin inş
Merhaba sbtv ailesi,iki gündür dışarıda iken Atomizer akıtma sorunu yaşıyorum,pamuğu az koydum,çok koydum hep aynı sorun akıtıyor akıtıyor var mıdır bunun bir çözümü?
pamugunuz hava kanallarına temas edıyor olabılır ve cok sıcaga maruz kalıyorsa akıskan oluyorMerhaba sbtv ailesi,iki gündür dışarıda iken Atomizer akıtma sorunu yaşıyorum,pamuğu az koydum,çok koydum hep aynı sorun akıtıyor akıtıyor var mıdır bunun bir çözümü?
Dikkate alacağım hocam, yardımınız için teşekkür ederim.pamugunuz hava kanallarına temas edıyor olabılır ve cok sıcaga maruz kalıyorsa akıskan oluyor
Olmaz tabi ????"
babalar günü geldi, babalara geldik yine" diye ağlıyordur o
ekleme : asosyal olmuş olabilir. dışarıya çıkmayı sevmiyor artık herhalde. ???? ????
hep iyi niyetimden kaybedıyorumŞansa bak sazan.avi bizi buldu ????
senlik bişey yokhep iyi niyetimden kaybedıyorum
Bu sefer çeteleşerek girdim çekilişe Bu sefer de bana çıkmazsa şike var diyeceğimCihaz geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç umutlanma, 100 kişi de girsek çıkmazBu sefer çeteleşerek girdim çekilişe Bu sefer de bana çıkmazsa şike var diyeceğim
Selamlar, biz de özledik seni hocam, asker yolu bekleriz...Eyyy goygoycular özlendiniz
@comandante
@Turk
@yobb
@KediBedri
@Pleasewait
@Votka
Veee nice adını hatırlayamadığım gönlü güzel buharcılar
Askerden selamlar
Eyyy goygoycular özlendiniz
@comandante
@Turk
@yobb
@KediBedri
@Pleasewait
@Votka
Veee nice adını hatırlayamadığım gönlü güzel buharcılar
Askerden selamlar
Abi sen @Pleasewait @roadless @Ares3535 @comandante @S.Okray @Redkan @KediBedri @Votka ve bir kaç kişi daha, hepsini teşhir etmeyim. Hangisine çıkarsa çökerim. Şansı daha nasıl artırabilirim acaba D:Hiç umutlanma, 100 kişi de girsek çıkmaz
Arkadaş çökertmeli sanırımAbi sen @Pleasewait @roadless @Ares3535 @comandante @S.Okray @Redkan @KediBedri @Votka ve bir kaç kişi daha, hepsini teşhir etmeyim. Hangisine çıkarsa çökerim. Şansı daha nasıl artırabilirim acaba D:
Serdar beni bilirsin, karşılıksız hiçbir şey almamArkadaş çökertmeli sanırım