S.Okray
Community
Şaka yapıyorum kardeşim senden kıymetli değil. Kaç liraydı bu cihaz bu aradaSerdar beni bilirsin, karşılıksız hiçbir şey almam
Şaka yapıyorum kardeşim senden kıymetli değil. Kaç liraydı bu cihaz bu aradaSerdar beni bilirsin, karşılıksız hiçbir şey almam
İnşallah bana çıkar o zamanAbi sen @Pleasewait @roadless @Ares3535 @comandante @S.Okray @Redkan @KediBedri @Votka ve bir kaç kişi daha, hepsini teşhir etmeyim. Hangisine çıkarsa çökerim. Şansı daha nasıl artırabilirim acaba D:
Emin ol benden kıymetli değil meblası da.Şaka yapıyorum kardeşim senden kıymetli değil. Kaç liraydı bu cihaz bu arada
Serkan abi benim olan ne varsa senin, senin olan ne varsa oda senin.İnşallah bana çıkar o zaman
Eyvallah abicim. Bende inşallah bana çıkar derken, bana çıkarsa direkt sende anlamında dedim. Hem ben pod falan sevmiyorumEmin ol benden kıymetli değil meblası da.
Serkan abi benim olan ne varsa senin, senin olan ne varsa oda senin.
Bi alışsanız elinizden düşmez de neyse, böylesi bana yarıyorEyvallah abicim. Bende inşallah bana çıkar derken, bana çıkarsa direkt sende anlamında dedim. Hem ben pod falan sevmiyorum
Bi alışsanız elinizden düşmez de neyse, böy
Askercik naponnn. nasıl gidiyo. size tüfek bilem vermemişler öyle duydumEyyy goygoycular özlendiniz
@comandante
@Turk
@yobb
@KediBedri
@Pleasewait
@Votka
Veee nice adını hatırlayamadığım gönlü güzel buharcılar
Askerden selamlar
Askercik naponnn. nasıl gidiyo. size tüfek bilem vermemişler öyle duydum
özledik seni be kardeşim. şafak ne zamanYalan demişler dayıcım sana özelden atarım fotoğrafımı
özledik seni be kardeşim. şafak ne zaman
20gün askerlik yapıyorum demeyeceksin dimi?Yalan demişler dayıcım sana özelden atarım fotoğrafımı
Beni iki kere yaz %3.44 daha artıyor şansınAbi sen @Pleasewait @roadless @Ares3535 @comandante @S.Okray @Redkan @KediBedri @Votka ve bir kaç kişi daha, hepsini teşhir etmeyim. Hangisine çıkarsa çökerim. Şansı daha nasıl artırabilirim acaba D:
20gün askerlik yapıyorum demeyeceksin dimi?
Tövbe estağfurullahEvet kardeşim 18 günlük askerlik yapıyorum .
Tövbe estağfurullah
Maddi şartlar değil galiba o şartlarÖyle deme zaman imkan ve şartlar malesef kardeşim
???? ???? ???? ???? ????@HMA 'ya çekilişten çıkacak olası POD'da bana gelir abiler.