Türk
Council
Artık bir şey gelsin yaaO pod buraya gelecek [emoji23][emoji23][emoji23]
Mangal başından duman kullanılarak gönderildi

Artık bir şey gelsin yaaO pod buraya gelecek [emoji23][emoji23][emoji23]
Mangal başından duman kullanılarak gönderildi
Adam, adam.Aynen kardeşim değil
Senin köpeğin olsun gardaşımm![]()
Senin canın sağolsun kardeşim. Senden kıymetli mi? Senden değerli değil biraderim. ????Abi sen @Pleasewait @roadless @Ares3535 @comandante @S.Okray @Redkan @KediBedri @Votka ve bir kaç kişi daha, hepsini teşhir etmeyim. Hangisine çıkarsa çökerim. Şansı daha nasıl artırabilirim acaba D:
Güzel kardeşim askerim. Rabbim sağ salim tezkereni almayı nasip eylesin inşallah. ????Eyyy goygoycular özlendiniz![]()
@comandante
@Turk
@yobb
@KediBedri
@Pleasewait
@Votka
Veee nice adını hatırlayamadığım gönlü güzel buharcılar![]()
Askerden selamlar![]()
Aynen kardeşim değil
Senin köpeğin olsun gardaşımm![]()
bana çıkarsa bende vercem ama azcık çektirerek![]()
![]()
![]()
@comandante abi adamların dediğine bak senin dediğine bakSenin canın sağolsun kardeşim. Senden kıymetli mi? Senden değerli değil biraderim. ????
vermiycem deddim mi. HAYIRRR
Naz edecem diyon yanivermiycem deddim mi. HAYIRRR![]()
![]()
hı hııııNaz edecem diyon yani![]()
Tamam o zaman bir gün akşam namazı çıkışı yemek ısmarlarım, olur mu?hı hıııı![]()
Tamam o zaman bir gün akşam namazı çıkışı yemek ısmarlarım, olur mu?![]()
Güzel kardeşim askerim. Rabbim sağ salim tezkereni almayı nasip eylesin inşallah. ????
Abi vaktim olsa inan şu foruma 3-5 yazı karalayacağım ama ona bile yorgunluktan üşeniyorumsen bizim köye gel. ben sana çay ısmatrlayayım birazda sohbet yeterli nazımı kırmaya![]()
İyi geceler abicim. Ben devam ediyorum. Herkese keyifli geceler. Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.yaşlı bedeni dinlendirme vakti geldi. herkese iyi geceler![]()