Türk
Council
Artık bir şey gelsin yaa Komün kurduk resmen çekiliş çıksın diyeO pod buraya gelecek [emoji23][emoji23][emoji23]
Mangal başından duman kullanılarak gönderildi
Artık bir şey gelsin yaa Komün kurduk resmen çekiliş çıksın diyeO pod buraya gelecek [emoji23][emoji23][emoji23]
Mangal başından duman kullanılarak gönderildi
Adam, adam.Aynen kardeşim değil
Senin köpeğin olsun gardaşımm
Adam, adam.
bana çıkarsa bende vercem ama azcık çektirerekAdam, adam.
Senin canın sağolsun kardeşim. Senden kıymetli mi? Senden değerli değil biraderim. ????Abi sen @Pleasewait @roadless @Ares3535 @comandante @S.Okray @Redkan @KediBedri @Votka ve bir kaç kişi daha, hepsini teşhir etmeyim. Hangisine çıkarsa çökerim. Şansı daha nasıl artırabilirim acaba D:
Güzel kardeşim askerim. Rabbim sağ salim tezkereni almayı nasip eylesin inşallah. ????Eyyy goygoycular özlendiniz
@comandante
@Turk
@yobb
@KediBedri
@Pleasewait
@Votka
Veee nice adını hatırlayamadığım gönlü güzel buharcılar
Askerden selamlar
Aynen kardeşim değil
Senin köpeğin olsun gardaşımm
bana çıkarsa bende vercem ama azcık çektirerek
@comandante abi adamların dediğine bak senin dediğine bak EtmaSenin canın sağolsun kardeşim. Senden kıymetli mi? Senden değerli değil biraderim. ????
vermiycem deddim mi. HAYIRRR@comandante abi adamların dediğine bak senin dediğine bak Etma
Naz edecem diyon yanivermiycem deddim mi. HAYIRRR
hı hııııNaz edecem diyon yani
Tamam o zaman bir gün akşam namazı çıkışı yemek ısmarlarım, olur mu?hı hıııı
Tamam o zaman bir gün akşam namazı çıkışı yemek ısmarlarım, olur mu?
Güzel kardeşim askerim. Rabbim sağ salim tezkereni almayı nasip eylesin inşallah. ????
Abi vaktim olsa inan şu foruma 3-5 yazı karalayacağım ama ona bile yorgunluktan üşeniyorumsen bizim köye gel. ben sana çay ısmatrlayayım birazda sohbet yeterli nazımı kırmaya
İyi geceler abicim. Ben devam ediyorum. Herkese keyifli geceler. Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.yaşlı bedeni dinlendirme vakti geldi. herkese iyi geceler