Bide dert basligi acalim yav efkarlandikca(likit degil ) oraya yazalim
Hocam goygoy sayfası çekilişi yapalım, burası da şenlensin [emoji848]Hiç görmediklerim çekilişe katılıyor Bi biz miyiz muhabbet eden ya
Yok hocam O başka bu başka. Hem daha bilgi içeren şeyler yapacağızHocam goygoy sayfası çekilişi yapalım, burası da şenlensin [emoji848]
Lenovo K33a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen dertleniyor insan be hocam ama kafa dagitiyoruz Allahtan burdaaman dertler uzak olsun bizden kardeşim.
ben niye zamanında "sağdan say aynı, soldan say aynı" dedim sanıyorsunHiç görmediklerim çekilişe katılıyor Bi biz miyiz muhabbet eden ya
Hayırlara vesile olsun inşallah, sizleri buralarda görmek ne büyük mutluluk.Yeni başlık hayırlı olsun
Ya abi perşembe sabahı bu uyap niye çöktü, üç saat bekledim dilekçeyi veremedim...Hayırlara vesile olsun inşallah, sizleri buralarda görmek ne büyük mutluluk.
Yok hocam, çökmedi. Bakıma girdi, hem UYAP hem bizim UYAP dışında kullandığımız arayüzler vesaire 1-2 gibi açıldı ama akşama kadar sürmedi. Öyle bir durum var da sen bana neden haber etmedin ki..Ya abi perşembe sabahı bu uyap niye çöktü, üç saat bekledim dilekçeyi veremedim...
Antalyada olunca haber etmedim abi, boşanma dilekçesini verecektim, pazartesiye kaldı artık...Yok hocam, çökmedi. Bakıma girdi, hem UYAP hem bizim UYAP dışında kullandığımız arayüzler vesaire 1-2 gibi açıldı ama akşama kadar sürmedi. Öyle bir durum var da sen bana neden haber etmedin ki..
Geçmiş olsun, zor bir süreç, Allah kolaylık versin.Antalyada olunca haber etmedim abi, boşanma dilekçesini verecektim, pazartesiye kaldı artık...
Eyvallah hocam saolasın, günü gelince geçip gitti diyecez...Geçmiş olsun, zor bir süreç, Allah kolaylık versin.