Pleasewait
Council
Ben karnemi gösterdim. Sıra sizde artık. ????????????Karne günü bugün karneleri görelim anlık olarak
Ben karnemi gösterdim. Sıra sizde artık. ????????????Karne günü bugün karneleri görelim anlık olarak
"Kısacası o yıllarda benKarne günü bugün karneleri görelim anlık olarak
@HMA gardaşım nerdesin yaa
Onların kurum bizimkinden daha sorunlu yaa Neyse kopar gelir nasıl olsa.büyük olasılıkla yanaşık düzen eğitimi almakla meşgul ???? ????
Aleyküm Selam. Benimde canım sıkıldı.Oh be iki gundur anladim ki forum olmadan yapacak hicbiseyim yokmuş acildi da rahatladim valla selam herkese abiler
öğle kaçamağımı bu, yoksam dündenmi
"O Şimdi Askercik"@HMA gardaşım nerdesin yaa
Bizim ara buluşmadan abiöğle kaçamağımı bu, yoksam dündenmi
Etma, oda mı bedelli?"O Şimdi Askercik"
o gün gidenler bedelliydi. ama kesin bilmiyom yinedeBizim ara buluşmadan abi
Etma, oda mı bedelli?
Yav Vatan'a hizmetin bedeli mi olur, geliyor benim heyheyler yine.o gün gidenler bedelliydi. ama kesin bilmiyom yinede
Burdayız yakışıklı seni. ????????????Yalnız çekilişlere katılıp kaçan arkadaşları buralara da bekleriz
???? ???? ???? ???? ???? kopardın beniBurdayız yakışıklı seni. ????????????
Can sıkıntısı abicim. Birazdan Büyükçekmece semalarına yola çıkıcam kısmetse. Hanım annesinden ayrı yapamıyor. ???????????????????? ???? ???? ???? ???? kopardın beni
olsun be kardeşim. zamanla gele gele alışırlar onlarda diğer zamanlarda gelmeye. biliyorsun geçen kızdım demiş tepki koymuştum bende. sonra düşündüm. o şekilde bile olsa gelip bilgi alsın öğrensinler. varsın selam sabah vermesinler napalımkeşke millet sadece çekiliş için gelmese