Pleasewait
Council
Şimdi bayılıcam. Sahil kenarındayım ama banamısın demiyor. Sıcak basık nefes alamıyorum. Klimalı ortam lazım. ????????????????Olur ufak tefek şeyler büyütmeye gerek yok
Hava ne kadar basık yaaa,
Şimdi bayılıcam. Sahil kenarındayım ama banamısın demiyor. Sıcak basık nefes alamıyorum. Klimalı ortam lazım. ????????????????Olur ufak tefek şeyler büyütmeye gerek yok
Aleyküm selam üstadım.Selamın aleyküm cümleten.
Abi yanıyom yaaa, kutup ayısı gibi hissediyorum kendimi burada.Şimdi bayılıcam. Sahil kenarındayım ama banamısın demiyor. Sıcak basık nefes alamıyorum. Klimalı ortam lazım. ????????????????
Aleyküm Selam. Sizlere de selamlarSelamın aleyküm cümleten.
Forumun havasınada yansımış.Olur ufak tefek şeyler büyütmeye gerek yok
Sorma sorma, ben bile bana fazla geliyorum böyle havalarda. Normal oForumun havasınada yansımış.
Doğrudur ara sıra olur. Çok fazla abartmamak kaydıyla. ???? Yazı, bazen anlatmak istenilenin ötesine geçiyor. Duyguları tam yansıtmıyor.Sorma sorma, ben bile bana fazla geliyorum böyle havalarda. Normal o
Valla abi Türkçe, Türkçe dedikçe bana atar yapıyorlar. Düz yazıda tonlama, mimik yoktur. Ha bu insani şeyleri imla ile vurgularız. Adamlar karşımda dümdüz imlasız yazı yazınca hiçbir şey anlamıyorum, daha doğrusu ne anlamak istiyorsam onu anlıyorum. Dikkat etmek lazım böyle şeylere yanlış anlamaların önüne geçmek için. Gerçi sorun ne onu da tam anlamış değilim ya neyse.Doğrudur ara sıra olur. Çok fazla abartmamak kaydıyla. ???? Yazı, bazen anlatmak istenilenin ötesine geçiyor. Duyguları tam yansıtmıyor.
Abi sorma sorma, kiracıyım diye klimaya giremiyorum ama sosyete oldum uzaktan kumandalı vantilatör aldım, üflettiriyorum sağa sola döne döne.Bende fenalardayım. Çok sıcak deniz bile banamısın demiyor. Yanıyoruz dediğim gibi en güzeli klimalı ferah bir yer...
İşte budur. Adam gibi adam klimanın gözünü seveyim. ????????????Klimanın altında yatmaktan daha güzel birşey varsa o da klimanın altında buharlamaktır galiba Ekli dosyayı görüntüle 5677
ondan ben de aldım kumandasını kaybettim telefondan opsiyonel bir tane buldum şuan iyi bir de çarpmasa daha iyi olacak dün gece açık unutup yatmışım keto gibi kalktım sabahAbi sorma sorma, kiracıyım diye klimaya giremiyorum ama sosyete oldum uzaktan kumandalı vantilatör aldım, üflettiriyorum sağa sola döne döne.
Ve aleyküm-es selamSelamın aleyküm cümleten.
Sensin opsiyonel.ondan ben de aldım kumandasını kaybettim telefondan opsiyonel bir tane buldum şuan iyi bir de çarpmasa daha iyi olacak dün gece açık unutup yatmışım keto gibi kalktım sabah
VeAleykümSelamSelamın aleyküm cümleten.
Slav candır@Nasreddin Hoca , yakında geliyormuş senin bu eski sovyet yeni avrupa birliği vatandaşları