Türk
Council
Abi, İyi dayandım cozlamadım. Bir de klavyemin pili bitiyor, tuşlar eksik basmaya başladıFake seni. ???????????? Güzel muhabetti benim şarj bitiyor diye çıktım yayından. İyi reklam yaptık ama foruma. ????????????
Abi, İyi dayandım cozlamadım. Bir de klavyemin pili bitiyor, tuşlar eksik basmaya başladıFake seni. ???????????? Güzel muhabetti benim şarj bitiyor diye çıktım yayından. İyi reklam yaptık ama foruma. ????????????
Sesli Güldüm kardeşim. ????????????Abi, İyi dayandım cozlamadım. Bir de klavyemin pili bitiyor, tuşlar eksik basmaya başladı
Ben günlük cozlama limitimi bu akşam WP grubunda yaptım abi o yüzden sustum. Bir de mikser üye ne yaa, Kendime mikser dedirtmem arkadaş! Yarın şu seçim mevzuunun bir kısmını çözüp, düzgün bir pil alıp gelip başlık açmaya başlıyorumSesli Güldüm kardeşim. ????????????
İyi başlamadı ama güzel bitti, reklam açısından bence de iyi olduFake seni. [emoji16][emoji16][emoji16] Güzel muhabetti benim şarj bitiyor diye çıktım yayından. İyi reklam yaptık ama foruma. [emoji16][emoji16][emoji16]
Abi reklam demeyin şuna Çok itici bir laf o, tanıtım diyekİyi başlamadı ama güzel bitti, reklam açısından bence de iyi oldu
Tanıtım sonlara doğru daha da güzelleşti. Bazı şeyleri anlamak için araştırmak lazım. Bilmek lazım. Oradaki tüm kullanıcıların kendisini bilgilendirmesi lazım diye düşünüyorum.İyi başlamadı ama güzel bitti, reklam açısından bence de iyi oldu
Zaten bilgilenmek isteyen kişilerin önünde sonunda ulaşması gereken yer burası hocam. Sosyal medya biraz hazırcı işi ama birşeyleri araştırarak bilgi sahibi olmak isteyenler için forum büyük nimet.Tanıtım sonlara doğru daha da güzelleşti. Bazı şeyleri anlamak için araştırmak lazım. Bilmek lazım. Oradaki tüm kullanıcıların kendisini bilgilendirmesi lazım diye düşünüyorum.
Abi bir istemeden bir şey mi yaptım? Bana tavır yaptığını şimdi anladım çünkü.Ne başladığını bildim ne bitişini ama bizim ha burada duruşundan daha fazla önemseniyor ise Dodanlı benim dört aylık kullanımım sizin itiniz olsun mesele ben değilim ki bunu anlatma derdinde de değilim neyse ben kendime bakarım bugünden itibaren @Turk olsun olmasın isminde Türke bakar geçerim ve tüm herkesten özür diler herkese hayırlı pazarlar dilerim...
Abi sana tavır yapmadım, yapana tavır yaptım ki yaptığım için şükür ki burdayım....Abi bir istemeden bir şey mi yaptım? Bana tavır yaptığını şimdi anladım çünkü.
Vallahi anlamadım, ben o ara oradan engellenmiştim. Mevzuya çok uzağım ve eski mesajlarına bakıyorum anlam bütünlüğü yakalamak için.Abi sana tavır yapmadım, yapana tavır yaptım ki yaptığım için şükür ki burdayım....
Hayırdır üstadım. Forumumuzda olan dostluklarımız ve muhabbetimiz her zaman daha kıymetlidir. İlk günden beri burada fikir alışverişi bilgi paylaşımı yapıyoruz. Benim açımdan buradaki dostlukların baki kalmasıdır. Her daim dostluklar ile kaynaşma içinde olmak beni heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Bir kusurumuz varsa affola diyorum.Ne başladığını bildim ne bitişini ama bizim ha burada duruşundan daha fazla önemseniyor ise Dodanlı benim dört aylık kullanımım sizin itiniz olsun mesele ben değilim ki bunu anlatma derdinde de değilim neyse ben kendime bakarım bugünden itibaren @Turk olsun olmasın isminde Türke bakar geçerim ve tüm herkesten özür diler herkese hayırlı pazarlar dilerim...
Bilmem inanç din vehayut her ne ise, bilmem sağ sol orta yol veyahut her ne ise, bilmem doğru yanlış sevap her ne ise, bilmem anam babam Türk her ne ise, farklı olmayı farklı olanı atan her kim ise bende yoktur ki bulunduğum bu ortamın olma bedeninde yoktur gördüm ben kim görmediyse.....Vallahi anlamadım, ben o ara oradan engellenmiştim. Mevzuya çok uzağım ve eski mesajlarına bakıyorum anlam bütünlüğü yakalamak için.
Abi benim buraya ki hele sana ki gram diyeceğim bişi yoktur, ben sadece sizin tecrübelerinizden kendi goygoyumla faydalananınım, benim bütün derdim varsa ki eğer sizim tecrübelerinizi görmek istemeyenler veyahut bizim goygoyumuzu görmek istemeyenler, kendilerine soru sorulmak istemeyenler....Hayırdır üstadım. Forumumuzda olan dostluklarımız ve muhabbetimiz her zaman daha kıymetlidir. İlk günden beri burada fikir alışverişi bilgi paylaşımı yapıyoruz. Benim açımdan buradaki dostlukların baki kalmasıdır. Her daim dostluklar ile kaynaşma içinde olmak beni heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Bir kusurumuz varsa affola diyorum.
Saygılarımı sunuyorum.... ????
Eyvallah kardeşim. Bilgimiz her daim paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi bilgi getirir. Tüm Dostların bilgi alışverişine ihtiyacı vardır. Bilgimizle yardımlaşalım.Abi benim buraya ki hele sana ki gram diyeceğim bişi yoktur, ben sadece sizin tecrübelerinizden kendi goygoyumla faydalananınım, benim bütün derdim varsa ki eğer sizim tecrübelerinizi görmek istemeyenler veyahut bizim goygoyumuzu görmek istemeyenler, kendilerine soru sorulmak istemeyenler....
Günaydın abilerin abisi. ????Günaydınnnnnnnn