Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne başladığını bildim ne bitişini ama bizim ha burada duruşundan daha fazla önemseniyor ise Dodanlı benim dört aylık kullanımım sizin itiniz olsun mesele ben değilim ki bunu anlatma derdinde de değilim neyse ben kendime bakarım bugünden itibaren @Turk olsun olmasın isminde Türke bakar geçerim ve tüm herkesten özür diler herkese hayırlı pazarlar dilerim...

Tanıtım sonlara doğru daha da güzelleşti. Bazı şeyleri anlamak için araştırmak lazım. Bilmek lazım. Oradaki tüm kullanıcıların kendisini bilgilendirmesi lazım diye düşünüyorum.
Zaten bilgilenmek isteyen kişilerin önünde sonunda ulaşması gereken yer burası hocam. Sosyal medya biraz hazırcı işi ama birşeyleri araştırarak bilgi sahibi olmak isteyenler için forum büyük nimet.

kBf82Y.gif

Kardeşim şu dönerin içine yeşillik atmayın diye bin defa söylemem mi gerek. Hasta etmeyin adamı

Ne başladığını bildim ne bitişini ama bizim ha burada duruşundan daha fazla önemseniyor ise Dodanlı benim dört aylık kullanımım sizin itiniz olsun mesele ben değilim ki bunu anlatma derdinde de değilim neyse ben kendime bakarım bugünden itibaren @Turk olsun olmasın isminde Türke bakar geçerim ve tüm herkesten özür diler herkese hayırlı pazarlar dilerim...
Abi bir istemeden bir şey mi yaptım? Bana tavır yaptığını şimdi anladım çünkü.

Hayırdır üstadım. Forumumuzda olan dostluklarımız ve muhabbetimiz her zaman daha kıymetlidir. İlk günden beri burada fikir alışverişi bilgi paylaşımı yapıyoruz. Benim açımdan buradaki dostlukların baki kalmasıdır. Her daim dostluklar ile kaynaşma içinde olmak beni heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Bir kusurumuz varsa affola diyorum.

Saygılarımı sunuyorum.... ????

Vallahi anlamadım, ben o ara oradan engellenmiştim. Mevzuya çok uzağım ve eski mesajlarına bakıyorum anlam bütünlüğü yakalamak için.
Bilmem inanç din vehayut her ne ise, bilmem sağ sol orta yol veyahut her ne ise, bilmem doğru yanlış sevap her ne ise, bilmem anam babam Türk her ne ise, farklı olmayı farklı olanı atan her kim ise bende yoktur ki bulunduğum bu ortamın olma bedeninde yoktur gördüm ben kim görmediyse.....

Hayırdır üstadım. Forumumuzda olan dostluklarımız ve muhabbetimiz her zaman daha kıymetlidir. İlk günden beri burada fikir alışverişi bilgi paylaşımı yapıyoruz. Benim açımdan buradaki dostlukların baki kalmasıdır. Her daim dostluklar ile kaynaşma içinde olmak beni heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Bir kusurumuz varsa affola diyorum.

Saygılarımı sunuyorum.... ????
Abi benim buraya ki hele sana ki gram diyeceğim bişi yoktur, ben sadece sizin tecrübelerinizden kendi goygoyumla faydalananınım, benim bütün derdim varsa ki eğer sizim tecrübelerinizi görmek istemeyenler veyahut bizim goygoyumuzu görmek istemeyenler, kendilerine soru sorulmak istemeyenler....

Abi benim buraya ki hele sana ki gram diyeceğim bişi yoktur, ben sadece sizin tecrübelerinizden kendi goygoyumla faydalananınım, benim bütün derdim varsa ki eğer sizim tecrübelerinizi görmek istemeyenler veyahut bizim goygoyumuzu görmek istemeyenler, kendilerine soru sorulmak istemeyenler....
Eyvallah kardeşim. Bilgimiz her daim paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi bilgi getirir. Tüm Dostların bilgi alışverişine ihtiyacı vardır. Bilgimizle yardımlaşalım.

Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri