Türk
Council
Abi öyle imlasız yazmışsın ki nereye çeksen gidecek beni atana burada senin için yer mi yokEvet abi mevzu değil seni atana burda benim için yer yok en azından...
Abi öyle imlasız yazmışsın ki nereye çeksen gidecek beni atana burada senin için yer mi yokEvet abi mevzu değil seni atana burda benim için yer yok en azından...
yanlış anlamışlar banı açtılar büyütmemek lazım benceEvet abi mevzu değil seni atana burda benim için yer yok en azından...
Yok hocam, engelleme mevzu değil. Hiç umurumda da değil. Şahsen benim canımı sıkan husus çok sivri ve uç noktaların kurcalanması. Bunun ayarsızca yapılması. @Koba da uzlaştırmacı bir tutum izlemeye çalışıyor ama, neyse ya klavyem bozuldu ben gidiyomyanlış anlamışlar banı açtılar büyütmemek lazım bence
Evet abi seninle dinsel duygusal fikir olarak uyuşsak yada uyuşmasak da ismi tek Turk olanı atan her kim varsa bende yer yok benide atsalar da her neyse boşuna mıydı bunca dert olsun....Abi öyle imlasız yazmışsın ki nereye çeksen gidecek beni atana burada senin için yer mi yok
Yok abi kullanıcı adımı bilmiyorlar, FB'de başka bir isimle bulunuyorum. Turk kullanıcı adını duyduktan sonra itimat edip engeli kaldırdılar.Evet abi seninle dinsel duygusal fikir olarak uyuşsak yada uyuşmasak da ismi tek Turk olanı atan her kim varsa bende yer yok benide atsalar da her neyse boşuna mıydı bunca dert olsun....
Açmış yada açmamış ben nerden bilecem amerigan bi sitenin sosyal medyasından mı takip edeyim neyse dayıcım hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa...yanlış anlamışlar banı açtılar büyütmemek lazım bence
tabi abi GS lisin sen neişin olur FB ile ????bana göre değil FB. ilk günden beri sevmedim, sevemedim bi türlü.
Abi diyorum ki Çorum'u özerk devlet ilan edelim, ilçelerine de leblebi desenli bayraklar dikelim?tabi abi GS lisin sen neişin olur FB ile ????
Yok be abi ne sıkıntı edicem, ufak tefek şeyler bunlar. Sadece derler ya enteller "modum düştü" diye, ha öyle işte.
"Ahsam olir.Yok be abi ne sıkıntı edicem, ufak tefek şeyler bunlar. Sadece derler ya enteller "modum düştü" diye, ha öyle işte.
Sakinlik güzeldir hocam her şey düzelir can sıkmamak lazım sevgilerAçmış yada açmamış ben nerden bilecem amerigan bi sitenin sosyal medyasından mı takip edeyim neyse dayıcım hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa...
Aha, vallaha mı? Sen nerden biliyon bunu
Kastamonu'dan az yolumuz geçmediAha, vallaha mı? Sen nerden biliyon bunu
Bir şey demeyeceğim, gizemliliğime zeval gelirKastamonu'dan az yolumuz geçmedi
Seni ifşa ettim ????????????????Bu işi SBTV çözer. Ula kullanamıyorum kendi adım soyadımla sosyal medyada hesap. Dert mi anlatacağız bir de
Et abi, daha göremezler beni nasıl olsa. Bende sahte hesap bitmezSeni ifşa ettim ????????????????
Fake seni. ???????????? Güzel muhabetti benim şarj bitiyor diye çıktım yayından. İyi reklam yaptık ama foruma. ????????????Et abi, daha göremezler beni nasıl olsa. Bende sahte hesap bitmez