Ellerine sağlık
Ispartayı kokluyorum gözlerim kapalı, her yer gül albayım, bu şehirde sevgiline gül versen burun kıvırır heralde...Gençler ben bugün yoğunum. Mekana sahip çıkın. Fırsat buldukça gelir bakarım napıyonuz diye
Gençler ben bugün yoğunum. Mekana sahip çıkın. Fırsat buldukça gelir bakarım napıyonuz diye
Hadi yine iyisin ????????Ekli dosyayı görüntüle 5612
????????????
@yobb usta tükkanın yeri deşifre oldu[emoji23][emoji23]Ekli dosyayı görüntüle 5629
Bunlar hep ameriganın oyunları...@yobb usta tükkanın yeri deşifre oldu[emoji23][emoji23]Ekli dosyayı görüntüle 5629
Bende yeni kullanıcıyım tecrübeli arkadaşlar cevap verir hocam...Arkadaşlar mrb,
Yaklaşık 1 yıldır hazır atomizer kullanıyorum. RTA atomizer kullanmaya karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz yeni çıkmış RTA varmı ? Bir de hangi tel çeşitlerini kullanmam gerekiyor bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Nargile içimi mi?Arkadaşlar mrb,
Yaklaşık 1 yıldır hazır atomizer kullanıyorum. RTA atomizer kullanmaya karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz yeni çıkmış RTA varmı ? Bir de hangi tel çeşitlerini kullanmam gerekiyor bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.