Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhabalar. Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama konu başlıklarının hemen üstünde sigara hakkında yazılan yazılar çok iyi olmamış mı yahu ? Yeni farkettim ben :)

Bende yazayım bari bir tane;
Sigara çekmek sizin sağlamlığınıza ziyan vurur.

Arkadaşlar mrb,
Yaklaşık 1 yıldır hazır atomizer kullanıyorum. RTA atomizer kullanmaya karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz yeni çıkmış RTA varmı ? Bir de hangi tel çeşitlerini kullanmam gerekiyor bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar mrb,
Yaklaşık 1 yıldır hazır atomizer kullanıyorum. RTA atomizer kullanmaya karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz yeni çıkmış RTA varmı ? Bir de hangi tel çeşitlerini kullanmam gerekiyor bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Bende yeni kullanıcıyım tecrübeli arkadaşlar cevap verir hocam...

Arkadaşlar mrb,
Nargile içimi mi?
Sigara içimi mi?
Yeni çıkmıştan kasıt nedir?
Sıcak buhar mı?
Soğuk buhar mı?
Aroma mı?
Boğaz vurumu mu?
Kolay sarılabilirlik mi?
Bol buhar mı?
İstediğiniz tam olarak nedir?

1-Nargile içimi (az nikotinli likit yapmak için) 0.3 mg yaptığım likitleri kullanmak istiyorum.
2-Sıcak veya soğuk buhar arasındaki farkı bilmiyorum.
3-Kolay sarılabilir
4-Buharın çok veya az olması önemli değil

RTA geçme amacım az da olsa maliyeti düşürmek.

EDİT: Son zamanlarda aldığım coiller 1-2 gün içinde yandı bu yüzden soğudum biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri