sihirbaz
Council
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]lost vape q çekilişine 300küsür kişi katılıyor
10 kişiden söz aldım, şu oranda bile kesin bana çıkmayacak ya, neyse
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]lost vape q çekilişine 300küsür kişi katılıyor
Bu akşam yayın var mı? Konuyu bulamadım.
@KediBedri veya başka bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
Açıkçası sövdüğün de rahatlama varsa devam et yoksa şayet aybeye haftalık günah kotasını doldurmaPsikolojim bozuk, çok sövmeye başladım.
Evet bu akşam var yayın.
Abi, ben kendime hakim olabilen bir insanım. Nüfusa kaydeden nüfus memuruna vardığım zaman bırakıyorum sövmeyi. İşime gücüme bakıyorum. İnsan kendine hakim olmayı ve dur demeyi bilmeli.Açıkçası sövdüğün de rahatlama varsa devam et yoksa şayet aybeye haftalık günah kotasını doldurma
konuyu değiştereyim o verdiğin pamuk aga yok 15 dk beslemesi için bekledim yok kestane gürgen palamut hakkını helal et moduna geç yağlı kağıt gibi üstünden kayıyor likit o dereceAbi, ben kendime hakim olabilen bir insanım. Nüfusa kaydeden nüfus memuruna vardığım zaman bırakıyorum sövmeyi. İşime gücüme bakıyorum. İnsan kendine hakim olmayı ve dur demeyi bilmeli.
????lost vape q çekilişine 300küsür kişi katılıyor
Aynen öyle abi, likit emdirmesi eziyet ama bi kere likiti tuttuktan sonra bardaktan bardağa su değiştirirsinkonuyu değiştereyim o verdiğin pamuk aga yok 15 dk beslemesi için bekledim yok kestane gürgen palamut hakkını helal et moduna geç yağlı kağıt gibi üstünden kayıyor likit o derece
Erkenciler çoğalmış, ne güzel.
Sana da günaydın şanslı abimGünaydın ????
Teşekküeler kardeşim. Siparişi bu akşam geçebilcem ancak. Haftaya demler yorumlarımGünaydın dostlar.
Sana da günaydın şanslı abim
Artık yorumları bekleriz...