comandante
Council
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????bazen o kdar dalgın oluyorum ki bu abiden hiç farkım yok aklıma geldi mekan deyince
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????bazen o kdar dalgın oluyorum ki bu abiden hiç farkım yok aklıma geldi mekan deyince
Beylikdüzü den metrobüse bindim şimdi hava kapalı. İstanbula geçiyorum. Yağmur var diyorlar. Tarzan gibiyim ıslanırmıyım acaba beyler bilgilendirme alabilirmiyim?
Kardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samatyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...şeereeemi ineyon gardaş
Gök gürültülü sağanak yağış var abi burada.Beylikdüzü den metrobüse bindim şimdi hava kapalı. İstanbula geçiyorum. Yağmur var diyorlar. Tarzan gibiyim ıslanırmıyım acaba beyler bilgilendirme alabilirmiyim?
geçmiş olsun kardeşim ya hiç de demedin bişey. varmı yapılacak bi yardım falan. haber verKardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samtyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...
Ben yandım o zaman. Rabbim sonumu hayır etsin inşallah. ????????????Gök gürültülü sağanak yağış var abi burada.
Sağolasın abicim. Düşünmen yeter benimde kurs olduğundan gidemedim. Şimdi gidiyorum.. ????geçmiş olsun kardeşim ya hiç de demedin bişey. varmı yapılacak bi yardım falan. haber ver
aramızdaki mesafe bi tlf kadar. ona göre tekrar geçmiş olsun dediğimizi ilet kardeşineSağolasın abicim. Düşünmen yeter benimde kurs olduğundan gidemedim. Şimdi gidiyorum.. ????
Sağolasın abicim benim. ????????aramızdaki mesafe bi tlf kadar. ona göre tekrar geçmiş olsun dediğimizi ilet kardeşine
Allah muhabbetinizi artırsın.Gayet keyifliydi ama bizimki buluşmadan ziyade gün yapar gibi geçiyor. 1 yıla yakındır adet haline geldi, çoğu zaman 2 haftada 1 ama bu son zamanlarda haftada 1 yapıyoruz Eski kadro sabit, son zamanlarda 5-6 kişi katıldı aramıza gayet keyifli ilerliyor.
Kardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samatyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...
Sağolasın abicim benim. ????abi geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin.Kardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samatyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...
Geçmiş olsun , acil şifalar kardeşinize.Kardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samatyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...
Acil şifalar dilerim üstadım, geçmiş olsunKardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samatyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...
Geçmiş olsun kardeşimKardeşim ameliyat oldu abicim sebebi ziyarete gidiyorum Samatyaya. Beylikdüzü Migrosta yağmur başladı. Herhalde.. .Onumuza kadar ıslanıcaz galiba...
Sağolasın kardeşim benim. Allah razı olsun. ????Geçmiş olsun kardeşim
Sağolasın üstadım. Allah razı olsun.Acil şifalar dilerim üstadım, geçmiş olsun