comandante
Council
anladık çaktırma ama goygoyhanedeyizZiyaret ile işim olmaz Benim orayı kullanım amacım farklı abi.
anladık çaktırma ama goygoyhanedeyizZiyaret ile işim olmaz Benim orayı kullanım amacım farklı abi.
Ne olursa olsun, ister kaşmir ipek olsun. Hiç fark etmez, korkuyorum ağa.neyse ki artık pamuğa da alternatif geldi ????
ahaha , Güzel mesire alanları var abi, Silivri dendiğinde benim aklıma mangal geliyoranladık çaktırma ama goygoyhanedeyiz
algılar değişik olabülü dabikümNe olursa olsun, ister kaşmir ipek olsun. Hiç fark etmez, korkuyorum ağa.
ahaha , Güzel mesire alanları var abi, Silivri dendiğinde benim aklıma mangal geliyor
illa bana sataşıcan dimi. rahat duramıyonBeylükdüzü ile aran 1000 km ise kesin bizim Şişli buluşmalarına katılabilirsin, bize yakınsın demektir
bu kadar olur. kalbimiz bir kardeşim ????aynı anda @comandante ben de yapıştırdım
Hadi yalan deilla bana sataşıcan dimi. rahat duramıyon
Hadi yalan de
Ya abi, az biraz daha yakın olsa bende B.düzü'nde oturacağım da işte gözüm kesmiyor. Kiram çok pahalı
her güzelin bi kusuru var işte
hanım çocuklar ilk başta çok karşı çıkmıştı. nereye götürüyorsun sen bizi, dağ başı orası falan diye. şimdi hepsi memnun. biraz uzak ama diğer özellikleri onu telafi ediyor
Selamın aleyküm. Hayırlı sabahların olsun abicim. Tüm Dostların da hayırlı günleri olsun inşallah. ????????????@Pleasewait @Elvis selam sabahıda mı kestiniz looooooooooooo
Selamın aleyküm. Hayırlı sabahların olsun abicim. Tüm Dostların da hayırlı günleri olsun inşallah. ????????????
Sabah sabah iyi geldi. Ayıldım kendime geldim. ????????????????????????????fırça sen nelere kadirsin ???? ???? ???? ???? ????
Aleyküm selam hocam. Bi mukabele..Selamın aleyküm. Hayırlı sabahların olsun abicim. Tüm Dostların da hayırlı günleri olsun inşallah. ????????????
önce günaydın de bi. seninde fırça saatin gelmiş ???? ???? ????Aloooooooooo ????
Çay lazım Çay ????
Çaaaaaaaaaaaaaay demli çek ????