comandante
Council
@sihirbaz beni geçti bilesen çıtayı hep bi tık yükseltiyorsun olmuyor millet saat kuracak senin yüzünden ????
@sihirbaz beni geçti bilesen çıtayı hep bi tık yükseltiyorsun olmuyor millet saat kuracak senin yüzünden ????
abi millet olarak gaza getirdin bizi organize olduk her gün 1 kişi saat kurup senden önce kalkıyor ve günaydın yazıyor bugün sıra @sihirbaz da idi ???? ????
çaycı simitçinin tezgahına mı geldik???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? kopardın sabah sabah
çaycı simitçinin tezgahına mı geldik
ahhahahaahah valla öyle oldu galiba abi çıkart biberi domatesi bahçeden sende , sanki sende de bi manav havası yok değil
voltranımı oluşturduk ???? ???? ???? ????
neyse siz bi gövdeyi falan oluşturunda voltranda ben oluşturucağım yeri biliyorum ???? ????
nasılda canım boyoz çekiyor yaaa uffffffffffffff en çok özlediğim şey@yobb usta çayı koyduğuna göre bu sabahın kahvaltılığını da şöyle kenara iliştireyim
Buuyyruuun efendim boyoz ve fırın yumurta
nasılda canım boyoz çekiyor yaaa uffffffffffffff en çok özlediğim şey
yerinde yemek lazım. bornova meydandaki boyozculardan izmire her giriş çıkışımda transit geçsem bile 20 30 tane alırdımgönderelim abi ayıpsın
yerinde yemek lazım. bornova meydandaki boyozculardan izmire her giriş çıkışımda transit geçsem bile 20 30 tane alırdım
şüphemiz olmadıki hiç.bende geçen isatanbula geldiğimde arkadaşlar sabah kahvaltısına pınarın donmuş boyozunu kahvaltıya çıkardılar
boyoz sevmem ama sanki oda başarılı gibiydi. haaa gönderirim dedim yan çizdim sanma teklifim her daim geçerli söylemen yeter