şüphemiz olmadıki hiç.
yok be bende aldım ondan da aslının yerini tutmuyo hiç. tezgah başında sıcak sıcak yemenin keyfini vermiyor evde hazır yemek![]()
o zaman bak vuruyorum hazır mısın ?
en güzel boyoz alsancakta 2-3 içtikten sonra gece 12 de eve dönerken sıcak sıcak arasına peynir sürdürttüğün ve yanına bir yumurta çaktığın boyozdur![]()
dünkü buluşma çok yaratıcı mı olmuş ne. değiştirmiş seniGnydn cnm, nbr ?
Abi, yorgun, uykusuz, basık havalı, biraz sinirli ve eğlenceli bir buluşma oldudünkü buluşma çok yaratıcı mı olmuş ne. değiştirmiş seni![]()
![]()
![]()
Abi, yorgun, uykusuz, basık havalı, biraz sinirli ve eğlenceli bir buluşma olduHergün dümdük "günaydın" yazasım yok pek
![]()
Yok be abi, kafaya takmalık bir durum yok. Sinir benimle alakalı buluşma ile değil. Sinirlenmek için, bulunduğum ortamda 1 adet suriyeli olması kafi geliyor.boşverrr takma kafana. böyleside güzel. sen takıl bize boyuz ye, çay iç yanındada bol goygoy![]()
Nolmuuuuuuşşşşş, ölmüüüşşş müüüüüüüüü...
Nolmuuuuuuşşşşş, ölmüüüşşş müüüüüüüüü...
Sinirlenmek için, bulunduğum ortamda 1 adet suriyeli olması kafi geliyor.
Deme öyle, ölüm baki. Ben ölümden çok pamuktan korkan adamımşışşşşt yok artık ağzından yel alsın![]()
Yoo ben gidince çay kahve gırla geliyorona söylenecek çok şey varda yapacak birşey yok. silivri çekilmez bu saatten sonra![]()
![]()
![]()
Yoo ben gidince çay kahve gırla geliyor![]()
Ziyaret ile işim olmazsen git ben gelirim ziyarete diyon yani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Deme öyle, ölüm baki. Ben ölümden çok pamuktan korkan adamım![]()