şüphemiz olmadıki hiç.
yok be bende aldım ondan da aslının yerini tutmuyo hiç. tezgah başında sıcak sıcak yemenin keyfini vermiyor evde hazır yemek
o zaman bak vuruyorum hazır mısın ?
en güzel boyoz alsancakta 2-3 içtikten sonra gece 12 de eve dönerken sıcak sıcak arasına peynir sürdürttüğün ve yanına bir yumurta çaktığın boyozdur
dünkü buluşma çok yaratıcı mı olmuş ne. değiştirmiş seniGnydn cnm, nbr ?
Abi, yorgun, uykusuz, basık havalı, biraz sinirli ve eğlenceli bir buluşma oldu Hergün dümdük "günaydın" yazasım yok pekdünkü buluşma çok yaratıcı mı olmuş ne. değiştirmiş seni
Abi, yorgun, uykusuz, basık havalı, biraz sinirli ve eğlenceli bir buluşma oldu Hergün dümdük "günaydın" yazasım yok pek
Yok be abi, kafaya takmalık bir durum yok. Sinir benimle alakalı buluşma ile değil. Sinirlenmek için, bulunduğum ortamda 1 adet suriyeli olması kafi geliyor.boşverrr takma kafana. böyleside güzel. sen takıl bize boyuz ye, çay iç yanındada bol goygoy
Nolmuuuuuuşşşşş, ölmüüüşşş müüüüüüüüü...@Turk e bişey olmuş koşun koşun
Nolmuuuuuuşşşşş, ölmüüüşşş müüüüüüüüü...
Sinirlenmek için, bulunduğum ortamda 1 adet suriyeli olması kafi geliyor.
Deme öyle, ölüm baki. Ben ölümden çok pamuktan korkan adamımşışşşşt yok artık ağzından yel alsın
Yoo ben gidince çay kahve gırla geliyorona söylenecek çok şey varda yapacak birşey yok. silivri çekilmez bu saatten sonra
Yoo ben gidince çay kahve gırla geliyor
Ziyaret ile işim olmaz Benim orayı kullanım amacım farklı abi.sen git ben gelirim ziyarete diyon yani
Deme öyle, ölüm baki. Ben ölümden çok pamuktan korkan adamım