Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Nargile içimi (az nikotinli likit yapmak için) 0.3 mg yaptığım likitleri kullanmak istiyorum. -
2-Sıcak veya soğuk buhar arasındaki farkı bilmiyorum.
3-Kolay sarılabilir
4-Buharın çok veya az olması önemli değil

RTA geçme amacım az da olsa maliyeti düşürmek.

EDİT: Son zamanlarda aldığım coiller 1-2 gün içinde yandı bu yüzden soğudum biraz.
Aşağı yukarı tüm nargile içim atomizerler birbirine benzer bana kalırsa. Yapacağınzı tercih çok fark etmeyecektir ama SX Faucon rdta, merli mini, blitzen, pharaoh, zeus gibi seçenekler var. Tek bobin, çift bobin isteğinize göre değişir tabi. Forumda ki tedarikçi arkadaşlara ne istediğinizi yazarsanız size seçenekleri sunup yardımcı olacaklardır.

1-Nargile içimi (az nikotinli likit yapmak için) 0.3 mg yaptığım likitleri kullanmak istiyorum.
2-Sıcak veya soğuk buhar arasındaki farkı bilmiyorum.
3-Kolay sarılabilir
4-Buharın çok veya az olması önemli değil

RTA geçme amacım az da olsa maliyeti düşürmek.

EDİT: Son zamanlarda aldığım coiller 1-2 gün içinde yandı bu yüzden soğudum biraz.

24 yada 22 ga kanthal tel ve nokta atışı ato olarak Zeus single yada dual alarak güzel bir başlangıç yapın.. Daha sonra clapton tellerle devam edersiniz..

clapton tel ile kanthal tel arasındaki fark nedir ? 24-22 gibi değerler ne ifade ediyor ?
Clapton, Alien, Tiger gibi terimler birden fazla kalınlıkta ki tellerin farklı şekillerde ki sarımıdır. Görsellere yakından bakarak anlayabilirsiniz.

22, 24, 26 gibi sayılarda tellerin Gauge (GA) cinsinden kalınlık birimidir.
Örneğin 22 veya 24Ga teller kalın tellerdir ve nargile içimine daha uygundur. Hem kalınlık hem de sarımınızdan sonra ki vereceği ohm değeri açısından.
Bu sayılar yükseldikçe tel kalınlığı azalır, mesela sigara içimi ( MTL) için 27-28-29-30 Ga teller kullanılır ve bunlar 24 Ga tele göre daha incedir gibi.

Bu kadar izlemek bile eziyet geldi bana kim nasıl algılarsa algılasın, konuşup tartışıp algılamaktan öte insanlar mümkünse uzak olsun, her ne olursa olsun, beğenmediğini engelleyenler uzak dursun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri