Türk
Council
Şuradan kurtulmak için leblebi fabrikasında nohut kavurmaya razıyım.canın sıkılınca gel buraya rahatlarsın azcık
Şuradan kurtulmak için leblebi fabrikasında nohut kavurmaya razıyım.canın sıkılınca gel buraya rahatlarsın azcık
Şuradan kurtulmak için leblebi fabrikasında nohut kavurmaya razıyım.
Çok geçmiş olsun.sağol dostum. köpeğimle ilgili bir sağlık durumu vardı. gidip onu halletmeye çalıştık. biraz can sıkıcıydı ve yorucu oldu.
teşekkürler kardeşimÇok geçmiş olsun.
Sıcak sıcak, hava çok basıkGünaydın ülkem. Günaydın İstanbul.
@HMA bacanağım 20 e gitti ama sanki bitmiş olması gerek artık
2000 e yandan yandan mı yapıcaz derken aklıma milenyum geldi 2000 yılı 1999 31 aralık gecesi sanki arabalar artık uçacaktı ışınlanma başlayacak uçaklar fakir aracı olacaktı yollarda yürümek yerine yürüyen yollar yapılacaktı falan olmadı dimi hala bunlar
@yobb abi çay bana, son kez belki...
AA yoksa sen hala yerden giden fakir araçlarından mı kullanıyorsun? Gökyüzünde fakirlerin bizi görmesini engelleyen bir perde var ve biz o perdenin üstünde havalarda uçuyoruz. Buzlu badem falan Ohooo neler neler
GSMH 'n kadar konuş????????????????????????????????????????
ne diyosun ya ben yıllardır bu an için yaşıyorum
tanrıların arabaları ile başlayan gelecek hayellerim evıncırs end geym ile devam ederken ya olum 1 kere bende bineyim 1 tur verin yaaaa
GSMH 'n kadar konuş
Hıh, o kadarcık mı? Bizim kalkış takımlarının yaktığı mazota değmez3.500 euuuroıooo brüt yeter mi ????