Türk
Council
Slav candır
yok be yav, bizim haritanın sağ üst köşesine slav mı deniyordu? Bu guncuk ülkeden 2 tane daha rus güdümlü ülke daha çıkaranları diyorumSlav candır
Slav candır
yok be yav, bizim haritanın sağ üst köşesine slav mı deniyordu? Bu guncuk ülkeden 2 tane daha rus güdümlü ülke daha çıkaranları diyorumSlav candır
2000 de ne var yav ???? millet bu rakamın peşinde. 2000 olana forumun anahtarını mi verecekler ????Üye sayısı 1900 olmuş, hadi bakam son 100 2000. Hesabı ben açacağım, seri takipteyim.
Eşik sayılır hocam 2k biter 3k muhabbeti başlar. Bizim muhabbete meze2000 de ne var yav ???? millet bu rakamın peşinde. 2000 olana forumun anahtarını mi verecekler ????
Mecburi acil yolculuk falan, sıkıntılı bir durum yoktur umarımBugün yorgunum.
Acil Üsküdara gittim geldim mecburen. Yordu beni çok
sağol dostum. köpeğimle ilgili bir sağlık durumu vardı. gidip onu halletmeye çalıştık. biraz can sıkıcıydı ve yorucu oldu.Mecburi acil yolculuk falan, sıkıntılı bir durum yoktur umarım
Kabız olmuştur abi osağol dostum. köpeğimle ilgili bir sağlık durumu vardı. gidip onu halletmeye çalıştık. biraz can sıkıcıydı ve yorucu oldu.
günaydınnnnnn ???? ????Kabız olmuştur abi o
Abi inanır mısın hiç aymadı. O kadar saçma şeylerle uğraşıyorum ki...günaydınnnnnn ???? ????
bugün zor geçecek sanaAbi inanır mısın hiç aymadı. O kadar saçma şeylerle uğraşıyorum ki...
Sabır testi yaşıyorum. En sevmediğim şeyler.bugün zor geçecek sana
nasıl olsa öyle de böylede bitecek bugün. fazla takma kafayaSabır testi yaşıyorum. En sevmediğim şeyler.
Ya vantilatörün önüne tüneyip soda limon içmek vardı şimdi. Neyse, sövmeye devam.nasıl olsa öyle de böylede bitecek bugün. fazla takma kafaya
soda dıştan sövme içinden olacak unutma ???? ????Ya vantilatörün önüne tüneyip soda limon içmek vardı şimdi. Neyse, sövmeye devam.
Karışıyor abi aradasoda dıştan sövme içinden olacak unutma ???? ????
canın sıkılınca gel buraya rahatlarsın azcıkKarışıyor abi arada