söze gerek yok abi ben sana pusu atarım ????Bayram sonrasına sözüm olsun sana getireyim
benim başım kel zaten. gerekmezBayram sonrasına sözüm olsun sana getireyim
Black Note klonun dedim,çogzel olmuş abi..Koba'da bayıldı dün.Sinsi planlar bile yaptı likitin hakkında...![]()
Gelmedin buluşmaya amcabenim başım kel zaten. gerekmez![]()
Ya size gönlümde verdim ben mavi tıkı..Mavi tık karşılığında Veririm reçeteyi ????
Şu an bu satırları yazarken Spica Pro ile likiti buharlıyorum....Helal et... ????keşke o gün vermeseydim sana şimdi @roadless abiyi 2 ay bekleyeceğiz gelmesini ????
Sağolasın Gomutanım.????????aferin iyi çalışmışsınafiyet olsun
![]()
Ben yıllık izinde Sakarya'dayim bayramdan sonra döneceğim İstanbul'a.
Abi milleti çağırıyorsun da bu uçak biletini,vizeyi kim karşılayacak? ????sen gel dayı![]()
![]()
sen ne arıyon burda git işine bak yaaaSağolasın Gomutanım.????????
emekli maaşını gömdükAbi milleti çağırıyorsun da bu uçak biletini,vizeyi kim karşılayacak? ????
yok be başkan ayıp ettin bayrama ne kaldı şurada ????Ya size gönlümde verdim ben mavi tıkı..
Şu an bu satırları yazarken Spica Pro ile likiti buharlıyorum....Helal et... ????
İstiyorsan bölüp getireyim abi..
hiç denemedim ama deneme yapmadan o kadar fazla likit almak akıllıca değil. ya beğenmezsen ne olacak 995 mlHiliq nbase vg pg nic içeriği hakkında hiç bilgisi olan var mıdır. Kedri usta nın sevdiği sarus u aldığı tedarikçi getirmiş yeniymiş. 3 mg yarım litre 55 e geliyor hesaplı bayağı. Litrelik alınırsa bayağı ucuz olacak. Bilgisi olan var mıdır acemiye bir iki kelime bilgi fıcıtın?