Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koba bi likit paylaşmıştı milkman mı ne ben hiç içmedim orjinal hazır likit gerçi hazır likit içmedim de ben hep demledim kötü zehirde olsa ucuza kaçtım. Bi bakim dedim lotusvape de varmış o milkman bi baktım ml i 2 lira kaç ömer dedim bunların işi gücü var bunlar zengin kötü örnek bunlar dedim kapadım sekmeyi ajsjdjjsjsjs
Black Note klonun dedim,çogzel olmuş abi..Koba'da bayıldı dün.Sinsi planlar bile yaptı likitin hakkında... :rolleyes:

Hiliq nbase vg pg nic içeriği hakkında hiç bilgisi olan var mıdır. Kedri usta nın sevdiği sarus u aldığı tedarikçi getirmiş yeniymiş. 3 mg yarım litre 55 e geliyor hesaplı bayağı. Litrelik alınırsa bayağı ucuz olacak. Bilgisi olan var mıdır acemiye bir iki kelime bilgi fıcıtın?

Hiliq nbase vg pg nic içeriği hakkında hiç bilgisi olan var mıdır. Kedri usta nın sevdiği sarus u aldığı tedarikçi getirmiş yeniymiş. 3 mg yarım litre 55 e geliyor hesaplı bayağı. Litrelik alınırsa bayağı ucuz olacak. Bilgisi olan var mıdır acemiye bir iki kelime bilgi fıcıtın?
hiç denemedim ama deneme yapmadan o kadar fazla likit almak akıllıca değil. ya beğenmezsen ne olacak 995 ml ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri