rap06
Council
Hayırdır kardaş kimmiş o çeteciler ????Çete gibiler yahu
Kıhh kuehajh keıah
Hayırdır kardaş kimmiş o çeteciler ????Çete gibiler yahu
Kıhh kuehajh keıah
Doğruda ben yine de para verdim diye beğenmesemde tüketiyoeumhiç denemedim ama deneme yapmadan o kadar fazla likit almak akıllıca değil. ya beğenmezsen ne olacak 995 ml![]()
“Çaylaaaaar” yaz bak görürsün nasıl doluşacaklarHayırdır kardaş kimmiş o çeteciler ????
Komutanım gittiyse bende eşlik ediyim düşer falan mazallah ????ben kaçar. herkese iyi geceler![]()
ahahah ???? çayyyylarrrrr“Çaylaaaaar” yaz bak görürsün nasıl doluşacaklar
Kıhaha keıaha
Roadless demiş hocam. Ben ruthless likit algıladım. Gelirken likiti getir anladım
Gözden kaçmış olanlar olabilir.Girip bir bakayım,düzenlemesini yapayım public-community olayının.@Pineapple 2000 den sonra public olayı kalktımı. 2000 sonrası bir sürü yeni üye gördüm ve hepsi community . ayrıca avatar zorunluluğu ne durumda
Yayın esnasında katılma talebi atılınca göremiyoruz maalesef..Yayına gelmek istedim gelemedim almadilar beni amca ????????????????
Ben kendimi onaylatacaktım canlı canlıYayın esnasında katılma talebi atılınca göremiyoruz maalesef..
Bir dahakine bekleriz![]()
Hocam şöyle bir öneri getirsem size nasıl olur:her yayın sonrası yayında önemli olarak geçen hususları bir konu başlığı altında toplasak nasıl olur?Yayın esnasında katılma talebi atılınca göremiyoruz maalesef..
Bir dahakine bekleriz![]()
Bu yayında konuştuk bunu,kaçıranlar için bir başlık açacağız.Hocam şöyle bir öneri getirsem size nasıl olur:her yayın sonrası yayında önemli olarak geçen hususları bir konu başlığı altında toplasak nasıl olur?
Aynen hocam sistemli olarak ilerlemiş oluruz.Bu yayında konuştuk bunu,kaçıranlar için bir başlık açacağız.
Bunu her yayın sonrası düzenli hale getirelim o zaman..
Hoşgeldin,ilk önce goygoydan başlamasaydın iyiydi ???? buradan çıkış yok ????Selamlar forumda yeniyim. herkese iyi geceler![]()
Seni seni ???? yarın çaya bekliyoruz ???? hesaplar katlamali ona göre ????Başladık artık hocam hayırlısı artık ????