sihirbaz
Council
Şuncayız çay vermiş, utanmadan mavi tık istiyo ????Üstad buyur ????
Şuncayız çay vermiş, utanmadan mavi tık istiyo ????Üstad buyur ????
Aman hocam gomutanın testine mestine gireyim demeBen kalırım tüm testlerden kalıyorum genelde ben. Hazırlıktayım 5 kere kaldım 1,5 yılda şaka değil ağır gerçek içerir. Haftaya yine gircem yeterliliğe.
Demlemeyi unutmuşum bukadar kaldı abi ????????Şuncayız çay vermiş, utanmadan mavi tık istiyo ????
Admin duymasın ban yerim ????Demlemeyi unutmuşum bukadar kaldı abi ????????
Tıklanma için üste rüşvet veriyoruz dünya tersine döndü Müslüm Gürses vazgeçmedi ????Şuncayız çay vermiş, utanmadan mavi tık istiyo ????
ben unumu eledim eleğimi astım. boş adamım. bunla oyalanıyorum işte.Ben kalırım tüm testlerden kalıyorum genelde ben. Hazırlıktayım 5 kere kaldım 1,5 yılda şaka değil ağır gerçek içerir. Haftaya yine gircem yeterliliğe.
He bi de sabah ki çayı verdinDemlemeyi unutmuşum bukadar kaldı abi ????????
Yok yav yanlış hatırlamıyorsam kedri abi nin giydirdiği coma bu comandate olması lazım amman yaklaşır mıyım ustaa.Aman hocam gomutanın testine mestine gireyim deme
Bir daha çıkamazsın buradan![]()
Kaç işim var benim biliyonmu abi mafya babasimi oluyim kaçakçılıkmi yapiyim zuccaciyemi kahvecimi ????He bi de sabah ki çayı verdin![]()
O nu bilmem de bu coma adamı komaya sokarYok yav yanlış hatırlamıyorsam kedri abi nin giydirdiği coma bu comandate olması lazım amman yaklaşır mıyım ustaa.
En iyisi yaptığın. Bende şimdi 0,92 ohm klon spicaya 3 mg lık likit koydum cosur cosur aralıksız çekiyom. Yüksek mg da o beni yakıyor şimdi birazda o yansın.ben unumu eledim eleğimi astım. boş adamım. bunla oyalanıyorum işte.![]()
Kaç işim var benim biliyonmu abi mafya babasimi oluyim kaçakçılıkmi yapiyim zuccaciyemi kahvecimi ????
giydirdiği derken. banamı sataştı yohsam kediYok yav yanlış hatırlamıyorsam kedri abi nin giydirdiği coma bu comandate olması lazım amman yaklaşır mıyım ustaa.
Black Note klonun dedim,çogzel olmuş abi..Koba'da bayıldı dün.Sinsi planlar bile yaptı likitin hakkında...Eee ne oldu yayından iki şey anladım birincisi Gürcülere bulaşmayalim, ikincisi mavi tık iptal ????
Kedri bi gösterdi asfalt üretmiş adam deck in içinde aha böyle içiyor bu dikkat edin bu adamdan kaçın dedi unutmam daha onu ahhsjdjdjsjsO nu bilmem de bu coma adamı komaya sokar![]()
Öyle bi hata yapabilir mi sana coma katiyen yok öyle bişe ahshdjdjdjjsjsgiydirdiği derken. banamı sataştı yohsam kedi![]()
yok o ben deelimKedri bi gösterdi asfalt üretmiş adam deck in içinde aha böyle içiyor bu dikkat edin bu adamdan kaçın dedi unutmam daha onu ahhsjdjdjsjs
Mavi tık karşılığında Veririm reçeteyi ????Black Note klonun dedim,çogzel olmuş abi..Koba'da bayıldı dün.Sinsi planlar bile yaptı likitin hakkında...![]()
Ben ay oldu belki bir buçuk ay oldu deck in içinde asfalt üreteni sen sanıyorum ahjsjsjsjsjsjsjsyok o ben deelim![]()