comandante
Council
Ooh,ellerine sağlık negzel demlemişsin ????
Vize alamadım vize.... ????????
önümüzdeki döneme şengen alalım sana biz

Ooh,ellerine sağlık negzel demlemişsin ????
Vize alamadım vize.... ????????
Fazla şeyetme çökerler masana demedi demeBu başlık altında adminlik kalmıyor bende.Şeyetmeyelim ????
????Fazla şeyetme çökerler masana demedi deme![]()
az sonra damlayabilir ne çay kalır ne bardak
O komple iptal galiba..Eee mavi tık ????
Vallahi iyi olur,gelmişken Yunan'dan devam ederim motorlan ????önümüzdeki döneme şengen alalım sana biz![]()
![]()
![]()
Büyük çekiç yanda,ufak çekiç belde.Haaaydi bakalım ???? ????Fazla şeyetme çökerler masana demedi deme![]()
Ayetel kürsi ezberimizdeyse her gün okuyoruz değilse lütfen ezberleyelim ve hergün okuyalım inan herşey bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzeliyor.Bu günlerde şansızlık yakamdan düşmüyor .
-Arabayı park ettigim yerdeki kuru otlar tutuşunca arabanın on tampon kısmı yandı.Allahtan erken müdahale edildiği için arabam tamamen yanmadı.
-Dün denize giderken telefonun ekranı kırıldı.
-Yine dün motorla viraj alırken motoru çok yatırmışım düştüm.
Dizlerim yara bere içinde
Allahtan yavaştım çok ciddi bişeyim yok.
Usta 7/24 onlinesın senin nickin hücrelerime kazındı artık bu nedir ya. Twitch giriyorum comandate forum giriyorum comandate başka foruma giriyorum comandate adını okumaktan bıktım usandım sal şu mekanları bi gençlere ya.kaşarlı kavurmalı tost limonata ooooo menüyü gömerdi kesin![]()
![]()
![]()
Ne etti ya bu adam size? ???? ????ucuz yırttın @Pineapple adminim valla. sen gündüzleri pek uğrama ağır yancı @lvnt74 adminliğini bile alır ruhun duymaz![]()
![]()
![]()
![]()
yerimi alacak bi genç bekliyomda gelmiyo be yeğenimUsta 7/24 onlinesın senin nickin hücrelerime kazındı artık bu nedir ya. Twitch giriyorum comandate forum giriyorum comandate başka foruma giriyorum comandate adını okumaktan bıktım usandım sal şu mekanları bi gençlere ya.
Cepler bomboş ????Ne etti ya bu adam size? ???? ????
anlatılmaz yaşanır diyelim biz onaNe etti ya bu adam size? ???? ????
Ne etmedi kiNe etti ya bu adam size? ???? ????
Büyülüyor ya cebindeki parayı kendin çıkarıp veriyorsun biraz dinlersen ????????anlatılmaz yaşanır diyelim biz ona![]()
![]()