Türk
Council
Yok ykk bunca zaman bana tahammül ettilerse bu forumda kimse çekiç yemezbuna bi kontra atak yapardımda @Pineapple adminimin çekici geldi aklıma
Yok ykk bunca zaman bana tahammül ettilerse bu forumda kimse çekiç yemezbuna bi kontra atak yapardımda @Pineapple adminimin çekici geldi aklıma
Yok ykk bunca zaman bana tahammül ettilerse bu forumda kimse çekiç yemez
Sadece mavi gözlü olanlar değil,mavi bileklik ve mavi Vespa sahibi olma şartı da var...
Ekli dosyayı görüntüle 6074
Evet inat model no v1.1 350 v2 450 + ultem ağızlık ile 500 lira. Ama kargo hariç.Öyle değildir, V1. 1 dir o
Görmemiştim @comandante , teşekkür ederim. @Turk Lupus hastalığı kaynaklı kalpte ve akciğerde büyük pıhtı birikimi dolayısı ile Akciğer tansiyonunun artması kısaca , bu ameliyatı yapabilen 1 doktor vardı daha önce (hala da ondan başkası yapmaya cesaret edemiyor), o da çok yüksek mortalite oranı yüzünden 1 kere kalbi ve akciğeri küretaj yapabilmişti, bu hafta girdiği kurulda bir daha yapılamayacağı söylendi, düşürebilirsek iki ucu keskin ağır bir ilaçla düşürmeyi deneyecekler vs. dediğim gibi hayırlı bakacağız artık.yukarıda da yazdım görmedin herhalde. tekrar yazayım.
ist.da olduğuma bakma. yapılacak bişey olursa haber et. bana nasıl ulaşacağını biliyorsun.
Evet inat model no v1.1 350 v2 450 + ultem ağızlık ile 500 lira. Ama kargo hariç.
Valla biz de sıkıldık bu durumdan. Hala haber bekliyoruz. Bir iki gün daha haber çıkmaz ise eski haline döndüreceğiz... Hodri meydan amariga...@Pineapple adminim demin server gidip siteye giremeyince bi sevindim bi sevindim. aha ios oldu topluyolar dedim kendime ama yok bişi. son durum ne
Allah şifa versin, söylediğim ilelebet geçerli aklında olsun.Görmemiştim @comandante , teşekkür ederim. @Turk Lupus hastalığı kaynaklı kalpte ve akciğerde büyük pıhtı birikimi dolayısı ile Akciğer tansiyonunun artması kısaca , bu ameliyatı yapabilen 1 doktor vardı daha önce (hala da ondan başkası yapmaya cesaret edemiyor), o da çok yüksek mortalite oranı yüzünden 1 kere kalbi ve akciğeri küretaj yapabilmişti, bu hafta girdiği kurulda bir daha yapılamayacağı söylendi, düşürebilirsek iki ucu keskin ağır bir ilaçla düşürmeyi deneyecekler vs. dediğim gibi hayırlı bakacağız artık.
Bende vurim mi Bi kere?Valla biz de sıkıldık bu durumdan. Hala haber bekliyoruz. Bir iki gün daha haber çıkmaz ise eski haline döndüreceğiz... Hodri meydan amariga...
Bu arada,çekiç pas tuttu.. İlk 2000'de çok kullanamadım. Kısmetse 2000 sonrasına saklıyorum
dualarım seninle kardeşim. teklife bile gerek yok bazı şeylere. sen biliyorsun.Görmemiştim @comandante , teşekkür ederim. @Turk Lupus hastalığı kaynaklı kalpte ve akciğerde büyük pıhtı birikimi dolayısı ile Akciğer tansiyonunun artması kısaca , bu ameliyatı yapabilen 1 doktor vardı daha önce (hala da ondan başkası yapmaya cesaret edemiyor), o da çok yüksek mortalite oranı yüzünden 1 kere kalbi ve akciğeri küretaj yapabilmişti, bu hafta girdiği kurulda bir daha yapılamayacağı söylendi, düşürebilirsek iki ucu keskin ağır bir ilaçla düşürmeyi deneyecekler vs. dediğim gibi hayırlı bakacağız artık.
Eyvah,beni tanıdılar. Siz devam edin beyler... ????@Pineapple adminimin de var içinde gaz vermekte
üst makam ya zor tutuyor kendini
Geçmiş olsun..Görmemiştim @comandante , teşekkür ederim. @Turk Lupus hastalığı kaynaklı kalpte ve akciğerde büyük pıhtı birikimi dolayısı ile Akciğer tansiyonunun artması kısaca , bu ameliyatı yapabilen 1 doktor vardı daha önce (hala da ondan başkası yapmaya cesaret edemiyor), o da çok yüksek mortalite oranı yüzünden 1 kere kalbi ve akciğeri küretaj yapabilmişti, bu hafta girdiği kurulda bir daha yapılamayacağı söylendi, düşürebilirsek iki ucu keskin ağır bir ilaçla düşürmeyi deneyecekler vs. dediğim gibi hayırlı bakacağız artık.
En çok sen vur..Bende vurim mi Bi kere?
dualarım seninle kardeşim. teklife bile gerek yok bazı şeyler. sen biliyorsun.
Allah şifa versin, söylediğim ilelebet geçerli aklında olsun.
Amerigalılara inat buralarda Bi güney ameriga gomutanı var ona vurcam ben. Çağırın gelsin.En çok sen vur..
@Pineapple teşekkür ederim.Geçmiş olsun..
Yapabileceğimiz bir şey var ise,haber vermeniz yeterli. Elimizden ne geliyorsa buradayız.
ilk bana vurur kesin. alın elinden terkederim buraları kendimi dağa atarım. herkesede beni bu yola @Pineapple adminim düşürdü derim. ona göre. ???? ???? ????En çok sen vur..