Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yukarıda da yazdım görmedin herhalde. tekrar yazayım.
ist.da olduğuma bakma. yapılacak bişey olursa haber et. bana nasıl ulaşacağını biliyorsun. ;)
Görmemiştim @comandante , teşekkür ederim. @Turk Lupus hastalığı kaynaklı kalpte ve akciğerde büyük pıhtı birikimi dolayısı ile Akciğer tansiyonunun artması kısaca , bu ameliyatı yapabilen 1 doktor vardı daha önce (hala da ondan başkası yapmaya cesaret edemiyor), o da çok yüksek mortalite oranı yüzünden 1 kere kalbi ve akciğeri küretaj yapabilmişti, bu hafta girdiği kurulda bir daha yapılamayacağı söylendi, düşürebilirsek iki ucu keskin ağır bir ilaçla düşürmeyi deneyecekler vs. dediğim gibi hayırlı bakacağız artık.

@Pineapple adminim demin server gidip siteye giremeyince bi sevindim bi sevindim. aha ios oldu topluyolar dedim kendime ama yok bişi. son durum ne
Valla biz de sıkıldık bu durumdan. Hala haber bekliyoruz. Bir iki gün daha haber çıkmaz ise eski haline döndüreceğiz... Hodri meydan amariga... :D

Bu arada,çekiç pas tuttu.. İlk 2000'de çok kullanamadım. Kısmetse 2000 sonrasına saklıyorum :D

Görmemiştim @comandante , teşekkür ederim. @Turk Lupus hastalığı kaynaklı kalpte ve akciğerde büyük pıhtı birikimi dolayısı ile Akciğer tansiyonunun artması kısaca , bu ameliyatı yapabilen 1 doktor vardı daha önce (hala da ondan başkası yapmaya cesaret edemiyor), o da çok yüksek mortalite oranı yüzünden 1 kere kalbi ve akciğeri küretaj yapabilmişti, bu hafta girdiği kurulda bir daha yapılamayacağı söylendi, düşürebilirsek iki ucu keskin ağır bir ilaçla düşürmeyi deneyecekler vs. dediğim gibi hayırlı bakacağız artık.
Allah şifa versin, söylediğim ilelebet geçerli aklında olsun.

dualarım seninle kardeşim. teklife bile gerek yok bazı şeylere. sen biliyorsun. :)

Geçmiş olsun..
Yapabileceğimiz bir şey var ise,haber vermeniz yeterli. Elimizden ne geliyorsa buradayız.

beyler 0850 ile başlayan bir yavşör dadandı günde 15-20 defaya kadar ısrarla aramakta ve cağrı bırakmaktadır. telefondan engeli bastım şayet bıkmadan halen ısrarla aramakta google teyzede arattım ama hüsran yani hep aynı model cevaplar engelle gitsin tarzı, başına gelen ve çözüm bulabilen var mıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri