Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişte kullanmış olduğunuz kredilerin masraflarını geri ödüyoruz, kredi kartı aidatı geri ödemesi , hesaplarınız arasında koordinasyon kuruyoruz v.b. şeyler için arayan olursa (tabi siz herhangi bir girişimde bulunmadıysanız) aklınıza gelen en sinkaflı küfürleri edip telefonu kapatabilirsiniz . Ben yaptım çokta iyi hissettiriyor :)

Doğrudur. Çünkü bu tip durumlar hem adli hem de maddi olduğu için hem asliye ceza hem de hukuk mahkemeleri ilgileniyor diye biliyorum. Bir mahkemenin kararı diğerine emsal oluyor o yüzden karar bekleniyor :)

Sizden alabilecekleri bir şey yok kaldı ki siz uzlaştırma yolu ile zararı tazmin etmişsiniz :)

İstinaf da klasik sürünceme ve süreyi uzatma ama sonucu genelde değiştirememe taktiğidir ki bunun size bir zararı olmaz şu aşamada :)

Başınızı ağrıtamazlar.
He he ben zararı en başından hallettim , araştırmalarıma göre genelde üzerine hatlar açılıp telefon alınanların aveadan istekleri kabul edilmiyormuş mahkeme kanalı ve tutanakları sonucunda önce size parayı ödetip , sonradan size tazmin ediyorlarmış, çünkü sen üzerine hat açılıp telefon alındığını genelde icralık olunca farkına varıyormuşsun vs . Ben mahkeme başlamadan (tesadüfen avea müşteri temsilcisi kız ilgili yerlerden birini ağzından kaçırınca) bu işe bilerek yada bilmeyerek dahil olan ve kendinden hat açılarak üzerine telefon alınan diğer bayiyi de bulup onu da mahkemeye verdim ona da karşılığında hem hat paralarını hem de telefon parasını avea şirketine ödettim ve benim borcum sıfırlandı, sonra o işi bizzat yapan kişiyi yakalattım ondan da hapse girmemesi kaşılığında mahkeme uzlaşma kanalı ile extradan ayfon 8+ aldım yani kara girdim, benim canımın sıkıntısı elebaşlarını içeri attıramamak oldu.

He he ben zararı en başından hallettim , araştırmalarıma göre genelde üzerine hatlar açılıp telefon alınanların aveadan istekleri kabul edilmiyormuş mahkeme kanalı ve tutanakları sonucunda önce size parayı ödetip , sonradan size tazmin ediyorlarmış, çünkü sen üzerine hat açılıp telefon alındığını genelde icralık olunca farkına varıyormuşsun vs . Ben mahkeme başlamadan (tesadüfen avea müşteri temsilcisi kız ilgili yerlerden birini ağzından kaçırınca) bu işe bilerek yada bilmeyerek dahil olan ve kendinden hat açılarak üzerine telefon alınan diğer bayiyi de bulup onu da mahkemeye verdim ona da karşılığında hem hat paralarını hem de telefon parasını avea şirketine ödettim ve benim borcum sıfırlandı, sonra o işi bizzat yapan kişiyi yakalattım ondan da hapse girmemesi kaşılığında mahkeme uzlaşma kanalı ile extradan ayfon 8+ aldım yani kara girdim, benim canımın sıkıntısı elebaşlarını içeri attıramamak oldu.
Birinin ayağına dolaşır o merak etmeyin :)

Bi 8plus a sattim desene adaleti :)
Hangi adalet !?. Eğer ben extradan çaba harcayıp dedektif gibi iz sürüp vaziyeti bu hale getirmemiş olsaydım bana acımayacak olan adalet mi ?. Uzlaşmadaki atanan kişi bile bana, sen uzlaşmayı kabul etmezsen zaten çok basit bir ceza alıp işine devam edecek bu kişi dedi bunların mesleği bu dedi (ki kesinlikle hırsızın yanında olan konuşmalar yaparak) , ben de bu cezayı kestim adama biz mi suçlu olduk şimdi, üzüldüm valla yazdığınıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri