Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina anlamı ne hocam. Valla çok sıcak Google açıp sormaya üşendim ???????? anasına babasına vatanına hayırlı bir birey olsun
Lina ismi, 'Eski Yunan'da olimpiyat oyunlarında kazananlara verilen, zeytin ağacı dallarından ve yapraklarından yapılma taç' anlamını taşımaktadır. Lina ismi, Haşr sûresinin 5. ayetinde geçen “lîne” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir.

Hangi adalet !?. Eğer ben extradan çaba harcayıp dedektif gibi iz sürüp vaziyeti bu hale getirmemiş olsaydım bana acımayacak olan adalet mi ?. Uzlaşmadaki atanan kişi bile bana, sen uzlaşmayı kabul etmezsen zaten çok basit bir ceza alıp işine devam edecek bu kişi dedi bunların mesleği bu dedi (ki kesinlikle hırsızın yanında olan konuşmalar yaparak) , ben de bu cezayı kestim adama biz mi suçlu olduk şimdi, üzüldüm valla yazdığınıza.
Şaka şaka.
Durumun farkındayım kaç tane bisiklet motor çalındı. Suçluymuş gibi polis ile birlikte motoru kamyonete yükleyip hırsızdan geri çaldığımız oldu bunu bile yaşadık.şaka idi amacım başkan sen bu işler canını sıktığından farketmedin ahshjdsjsjjssj
Hırsızdan geri çaldığımız motor hala evde biniyoruz bakkala çakkala giderken. Buda böyle bir Türkiye durumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri