Fb ile işim olmaz, @KediBedri ye sormak lazım perşembe ne edecek ama ses yok@Turk arkadaşım sen boşversen bu ergen tavırları da
Twitch mviç face mace birşeyler ayarlasan da canlı goygoy yapsak
Fb ile işim olmaz, @KediBedri ye sormak lazım perşembe ne edecek ama ses yok
Kedinin bu hafta yapacağını sanmam ama belki @Koba ile @Pineapple bir supriz daha yapar. BilemiyorumÖnceden haber ver de soruları mı hazırlayayım
Yayın sırasında aklıma gelmiyor
Gürcü'de halen o..Bu hafta değil de,haftaya olabilir..Kedinin bu hafta yapacağını sanmam ama belki @Koba ile @Pineapple bir supriz daha yapar. Bilemiyorum
evet eagle@serbest üstadın da maşallahı varmış eagle değil mi bu
İyi boğaz vurumları olsun ????evet eagle
teşekkürler. camı geldi ama tam kuramadık. uzun zaman kullanılmamış galiba. açarken bayağı sorun yaşadık. yarın puflamaya başlarım. bakıma yolladım şimdiİyi boğaz vurumları olsun ????
Üzüldüm. Böyle değerli bir ato yatarak paslanmamalı. Hakkını verin üstadım. ????teşekkürler. camı geldi ama tam kuramadık. uzun zaman kullanılmamış galiba. açarken bayağı sorun yaşadık. yarın puflamaya başlarım. bakıma yolladım şimdi
bana tavsiye eden denettiren kardeşim bile zorlandı. evde ben bunu halledeyim diyip götürdü. iyice halledip getirecek yarın.
çok beğendim. teferruatı armed a göre biraz daha fazla
Canınızı sıkmayın. Üzülmeyin. Olmadı bana gönderin ????????????bana tavsiye eden denettiren kardeşim bile zorlandı. evde ben bunu halledeyim diyip götürdü. iyice halledip getirecek yarın.
gönderirim. canın sağolsunCanınızı sıkmayın. Üzülmeyin. Olmadı bana gönderin ????????????
Eyvallah. Tabi ki şaka ediyorum. Ediyor muyum? Şaka ciddiye dönebilir konu eaglesa. Kafam karıştıgönderirim. canın sağolsun
Sen nasıl bir kralsın be abigönderirim. canın sağolsun
Kahvemi yaptım başlıyorum ameliyatabana tavsiye eden denettiren kardeşim bile zorlandı. evde ben bunu halledeyim diyip götürdü. iyice halledip getirecek yarın.
İçkiyle aram yok üstat o zevki bilemeyecem
Ama ne erenlerdenim ne çekenlerden
bana tavsiye eden denettiren kardeşim bile zorlandı. evde ben bunu halledeyim diyip götürdü. iyice halledip getirecek yarın.