Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@comandante Abim şu tilemahos eline geçince ayrıntılı bir boğaz vurum karsilastirmasi rica ediyorum.
Nacizane fikrim, Fev 4.5 o konuda Majorun en iyi ihtimalle kardeşi olabiliyor. Bir ağbiliği, ablaligini göremedim. Majör sikiligina getirince MTL kitlerle, buhar da ısınıyor. E ayni şeyleri daha pahalıya, daha ağır, daha uzun bir atomizerle yaşamanın da mantigi yok...
Geriye bir tilemahos, bir de nduro kaldı...
Bir de efsaneye dönüşen gizemli yeni versiyon...
Nduro nun klonlari naneli cikti. Cektiler satistan. Klon alacaklar carpilmayin :) Cok merak ettigim bir atomizer. Hatta tek atomizer :)

Hocam kullanan birisi olarak fikrimi yazayım istedim.

Armed sıcak buhar ve korkunç bir boğaz vurumu veriyor, Majör'den çok çok yüksek ama şu var ki alışılıyor o vuruma bir süre sonra. Majör'den Armed'a geçen birisi olarak kullanım pratikliği aynı derim. Şekerli aromalarda şekeri alması da Majör gibi bence.

Armed Eagle sıcak - ılık ve aynı boğaz vurumunu veriyor, yine alışılıyor. Aroması çok yüksek, altı kapalı driptipe rağmen çok iyi aroması var. Kurulumu kolay ama alışıldık değil, decki ayırıp kurup tabana monte ediliyor.

Fev'lerin boğaz vurumu sanırım soğuk buhar nedeniyle hep aynı şekilde hissediliyor ki boyun bunda etkisi var sanırım. Ben uzatma kitide takıyorum birine 24ga bile soğuk buhar oluyor :).

Majör vurumu orta, alışılıyor. Tütün ve sert aromalarda iyi aroma veriyor ama seçiyorda, şekeri alamıyorum örneğin genelde.

Ama çok göreceli bir konu boğaz vurumu, 9mg ve üstü ile Troy 1x v3 bile boğaz vurumu veriyor bence ilk beş dakika, sonra kaybolup birkaç saat sonra geri dönüyor :).

Sonuç olarak elimde Majör, Fev, Siren 2 ve Spica Pro bıraktım.

@comandante Abim şu tilemahos eline geçince ayrıntılı bir boğaz vurum karsilastirmasi rica ediyorum.
Nacizane fikrim, Fev 4.5 o konuda Majorun en iyi ihtimalle kardeşi olabiliyor. Bir ağbiliği, ablaligini göremedim. Majör sikiligina getirince MTL kitlerle, buhar da ısınıyor. E ayni şeyleri daha pahalıya, daha ağır, daha uzun bir atomizerle yaşamanın da mantigi yok...
Geriye bir tilemahos, bir de nduro kaldı...
Bir de efsaneye dönüşen gizemli yeni versiyon...

Hocam eğer imkan olursa TEMCo Titanium ve Zivipf NiFe30 ile sıcaklık kontrolü deneyin, ben Titanium ile severek kullandım, boğaz vurumuna da katkısı var.

Bence sıcak kelimesi bile fazla. @serbest hocam neden sıcak ???? dedi anlayamadım. Bir fev değilse bile yakın derim. Şu an fev 17 ve armed beraber buharlıyorum aman aman bir fark yok aslında.

Bence sıcak kelimesi bile fazla. @serbest hocam neden sıcak ???? dedi anlayamadım. Bir fev değilse bile yakın derim. Şu an fev 17 ve armed beraber buharlıyorum aman aman bir fark yok aslında.

Aslında sizin dediğiniz doğru sıcak kelimesi bile fazla
Bir dönem 26 ga kanthal ile kullandığım için ne kadar çok ısınabildiğini biliyorum
O sıcaklıkta tanktaki koruma (armor) dan kaynaklı

Hocam eğer imkan olursa TEMCo Titanium ve Zivipf NiFe30 ile sıcaklık kontrolü deneyin, ben Titanium ile severek kullandım, boğaz vurumuna da katkısı var.
Titanyum konusunda size katılıyorum. Vurumu etkiliyor sanki. Aslında uzun zamandır ısı modunda kullanıyordum atoları fakat nedense döndüm kanthal a. İlk fırsatta titanyum deneyeceğim. (y)

Aslında sizin dediğiniz doğru sıcak kelimesi bile fazla
Bir dönem 26 ga kanthal ile kullandığım için ne kadar çok ısınabildiğini biliyorum
O sıcaklıkta tanktaki koruma (armor) dan kaynaklı
İşte forumda ki bir Türk parantez içinde armour yazdırır :)
Titanyum konusunda size katılıyorum. Vurumu etkiliyor sanki. Aslında uzun zamandır ısı modunda kullanıyordum atoları fakat nedense döndüm kanthal a. İlk fırsatta titanyum deneyeceğim. (y)
Hiç kullanmadım ürünü ama yanlış hatırlamıyorsam ılık-soğuk boğaz vurum bir atomizerdi. 26ga gibi tellerde tabi olarak ısınır çünkü dışı dahil komple metal veya türevi olduğu için ama size ti yerine ni80/ka1 clapton türevi tellerden öneririm. @Mihenk sağ olsun kendine yaptığı tellerden çalıyorum ara sıra, cidden boğaz vurumu konusunda fark yaratıyor. Kullandığım atomizerler aroma amaçlı oldukları için çok bariz farklarını göremesem de boğaz vurumunu ve azıcık da çıtırdıyı artırıyor. Titanyum'un pek boğaz vurumunu artırdığını düşünmüyorum, NiFe30 daha iş görür gibi sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri