Afiyetler olsunAz sonra sen gibi olurum bende ????
Ekli dosyayı görüntüle 6108
Evet ılık-sıcaktan ziyade ılık-soğuk buhar daha uyuyor armede. NiFe30 kullandım. Ni80 kullanmadım. Açıkçası armed in sahip olduğu boğaz vurumunu daha da arttırmak gibi bir düşüncem yok. Yeteri kadar psikopat bir atomizer bu konuda. ????İşte forumda ki bir Türk parantez içinde armour yazdırır
Hiç kullanmadım ürünü ama yanlış hatırlamıyorsam ılık-soğuk boğaz vurum bir atomizerdi. 26ga gibi tellerde tabi olarak ısınır çünkü dışı dahil komple metal veya türevi olduğu için ama size ti yerine ni80/ka1 clapton türevi tellerden öneririm. @Mihenk sağ olsun kendine yaptığı tellerden çalıyorum ara sıra, cidden boğaz vurumu konusunda fark yaratıyor. Kullandığım atomizerler aroma amaçlı oldukları için çok bariz farklarını göremesem de boğaz vurumunu ve azıcık da çıtırdıyı artırıyor. Titanyum'un pek boğaz vurumunu artırdığını düşünmüyorum, NiFe30 daha iş görür gibi sanki.
tişkürrr. bilmukabele.Afiyetler olsun
Tişikkirlir ifinim...tişkürrr. bilmukabele.
adminim çekicin yerinde duruyo dimi. gece @Turk kaçırmış olmasın. her zabah kontrol et. ilk hedef benim. çok gorkuyom
Günaydın,
Ayfon almak farz oldu, kaç lira bu ayfonlar?
admini bile gorgutmuş yaaaaaaaaTişikkirlir ifinim...
Çekiç yerinde duruyor da,adamın öyle bir aurası var ki "double kahve" değil "duble kavhe" yazmışım istemsizce...
Böyle böyle hepimizi düzeltecek gibi
Yarın yanlarına gidiyorum bir aksilik olmazsa.Pıçaklanmamak için hep... ????admini bile gorgutmuş yaaaaaaaa
Yarın yanlarına gidiyorum bir aksilik olmazsa.Pıçaklanmamak için hep... ????
Deplasmana çekiç ile gitmem..Adalet sarayı falan yakında,ters kelepçe yeriz mazallah..işimi halledebilirsem bende gelmeye çalışıcam. zor ama deniycem. çekicini getirme sen yinede
garşılıklı döğmelerimizi gösteririk. sonrada @Turk bizi döğerDeplasmana çekiç ile gitmem..Adalet sarayı falan yakında,ters kelepçe yeriz mazallah..
Gelebilirsen güzel olur,dövmelerimi yakından görebilirsin.. hahaha
Hahahahahah sabah sabah kahkaha attım vallahi bu nedü yaa? ???? ????Acik durumlar için şöyle birşey bulundur bence ????????Ekli dosyayı görüntüle 6111
@sihirbaz ı yanımıza alalım bence. acil durumda abrakadabra deyip bizi ışınlarHahahahahah sabah sabah kahkaha attım vallahi bu nedü yaa? ???? ????