comandante
Council
Bakcaz.Yarın yanlarına gidiyorum bir aksilik olmazsa.Pıçaklanmamak için hep... ????
Abi aslında ben dövmeyi cidden severim
ben bi rahatla bi rahatla. böyle mayıs gibi yapıştım olduğum yeereBakcaz.
Abi aslında ben dövmeyi cidden severim
Ara sıra mevzuyu guncuklamak lazım ki hoş sohbet olsun![]()
Yok ışınlanma için hokus pokus diyoruz ????????????????
Abi senin gençlik yıllarında dövme var mıydı ki?ben bi rahatla bi rahatla. böyle mayıs gibi yapıştım olduğum yeere![]()
![]()
dahada eski. dinazorların yok olduğu zaman yaptırmıştım taaaaaaAbi senin gençlik yıllarında dövme var mıydı ki?
Hani anlamadığım matbaadan hemen sonra mı icat edildi dövmecilik?
Şimdi taşlar yerine oturdu, taşlarla kazıyarak yaptın demek dövmeyi. Yakından görmek isterimdahada eski. dinazorların yok olduğu zaman yaptırmıştım taaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
yarın yerime kulübeden bi oyuncu sokabilirsem gelicem.Şimdi taşlar yerine oturdu, taşlarla kazıyarak yaptın demek dövmeyi. Yakından görmek isterim![]()
yarın yerime kulübeden bi oyuncu sokabilirsem gelicem.velevki gelebirsem aramızda şirin dede @Pleasewait oturacak. ne olur ne olmaz
![]()
???? ???? ???? ???? ???? ????göz teması kurmayalım abi
göz teması kurmayalım abi
tübe tübe şişştttttttttttttttGöz teması derken platonik mi takılıyonuz ne ediyonuz ????
Hiç görmesem de abim gibi severim.Göz teması derken platonik mi takılıyonuz ne ediyonuz ????
Daha işe siftah etmedim, kendime kahve koymadım. İnsan insana bunu yapar mı?sabah sabah ne goygoy oldu yaaa. bu elma şimdiden yaradı bize![]()
![]()
sabah sabah ne goygoy oldu yaaa. bu elma şimdiden yaradı bize![]()
![]()
Hiç görmesem de abim gibi severim.![]()
???? ???? ???? ???? ????