comandante
Council
hayırdır var bi durgunluk. amaaannnnnnnn ittir et gitsin. takma kafaya be kardeşim biz seninle muhabbeti özledik@Turk , @comandante iyi niyetleriniz için teşekkür ederim, sessizce buralardayız diyelim.
hayırdır var bi durgunluk. amaaannnnnnnn ittir et gitsin. takma kafaya be kardeşim biz seninle muhabbeti özledik@Turk , @comandante iyi niyetleriniz için teşekkür ederim, sessizce buralardayız diyelim.
Halbuki ; isim ve soy ismimin başharfleri o yüzden de harfler büyük yazılmış, özel bir anlamı yok kendimden başka .İsme bakarsak hocam ülkenin milli güvenlik meseleleriyle ilgili toplantı da olabilir
osssunn biz seni çok godoman görüyoz öyle oluncaHalbuki ; isim ve soy ismimin başharfleri o yüzden de harfler büyük yazılmış, özel bir anlamı yok kendimden başka .
Bir süredir annemle uğraşıyoruz Pulmoner i oldukça yükseldi, canımız sıkkın.hayırdır var bi durgunluk. amaaannnnnnnn ittir et gitsin. takma kafaya be kardeşim biz seninle muhabbeti özledik
golllllllllllllllll ???? ???? ???? ???? ????@Turk bu arada 8-10 tank mod bilmem ne ile acemi kalmayı başaran tek buharcısın herhalde ???? ???? ????
Halbuki ; isim ve soy ismimin başharfleri o yüzden de harfler büyük yazılmış, özel bir anlamı yok kendimden başka .
geçmiş olsun kardeşim. yapabileceğimiz birşey varmı. ist.da olduğumuza bakma yetişiriz her yereBir süredir annemle uğraşıyoruz Pulmoner i oldukça yükseldi, canımız sıkkın.
Bir süredir annemle uğraşıyoruz Pulmoner i oldukça yükseldi, canımız sıkkın.
Est. herhangi bir sorun belirtmek amaçlı yazmadım, ben de muhabbet olsun diye, problem yok.Hocam kendi çapımda latife yapmaya çalıştım. Goygoyhane deyiz ya o yüzden
Hımm açılmış yine site, teşekkür ederim hocam.Geçmiş olsun üstad
millettt nedünüz
Abi içimize mi işlemiş burası nedir ???? ???? ???? ????