Var mı yapacağım bir şey?Bir süredir annemle uğraşıyoruz Pulmoner i oldukça yükseldi, canımız sıkkın.
Aynen abi, daha tel pamuk olayını bile beceremiyorum ben. Likitler falan hep hazır evyap yapamıyorum. Pico melo3 kullanıyorum hep
Aynen abi, daha tel pamuk olayını bile beceremiyorum ben. Likitler falan hep hazır evyap yapamıyorum. Pico melo3 kullanıyorum hep
Şakası bir yana hala acemi olarak görüyorum kendimipicomelo gurban olsun sana![]()
![]()
![]()
Şakası bir yana hala acemi olarak görüyorum kendimi![]()
Geçmiş olsun üstadımBir süredir annemle uğraşıyoruz Pulmoner i oldukça yükseldi, canımız sıkkın.
yukarıda da yazdım görmedin herhalde. tekrar yazayım.@Turk çok sağol kurula girdi ameliyatta yapılamıyor, bakıyoruz artık, hayırlısı.
Teşekkür ederim hocam.Geçmiş olsun üstadım
Hem acemi hem inatçıyım abihayatta acemiyiz, diğer yerlerde nasıl ustalaşalım ki![]()
Şakası bir yana hala acemi olarak görüyorum kendimi![]()
Hem acemi hem inatçıyım abi
En son gus aldığımda bunu satarsın sen kullanamazsın demişti bazı çok muhterem arkadaşlar ( @serkans1 @roadless @Pleasewait gibi) onlara inat aylardır gayet seve seve ve zerre akıtmadan kullanıyorum![]()
abi inattan ziyade çabuk sinirleniyorum, inat onu takip ediyorinadım inat iki kanat model 1![]()
![]()
![]()
![]()
Öyle değildir, V1. 1 dir oinadım inat iki kanat model 1![]()
![]()
![]()
![]()
Sadece mavi gözlü olanlar değil,mavi bileklik ve mavi Vespa sahibi olma şartı da var...Bugun kendimle konuştum haberler iyi
@Pineapple ın bir açıklamasını yakaladım sadece mavi gözlü olanlar mavi rozet alabilecekmiş o bakımdan lens işine giriyorum ön talep için konuyu açacağım foruma
Tövbe estağfurullah. Kol siyah onu napcaz?Sadece mavi gözlü olanlar değil,mavi bileklik ve mavi Vespa sahibi olma şartı da var...
Ekli dosyayı görüntüle 6074
buna bi kontra atak yapardımda @Pineapple adminimin çekici geldi aklımaTövbe estağfurullah. Kol siyah onu napcaz?