GaziHazar
Admin
atomizer mod takmak böyle olur ????Ekli dosyayı görüntüle 60658
Fev kırmızı çizğimizdir lüffen ????????
Yokki bir micromuz üstüne koyalım foto atalım.
Atomizere mod takmış desinler ????????
atomizer mod takmak böyle olur ????Ekli dosyayı görüntüle 60658
Fev kırmızı çizğimizdir lüffen ????????
Yokki bir micromuz üstüne koyalım foto atalım.
Atomizere mod takmış desinler ????????
Yoook tövbee 250 veremem şuanBir gün ansızın görebiliriz o micro yu, senin sağ-sol belli olmuyor üstad ????
Bu yazıyı sakın unutma, @GaziHazar ’a yaptığım gibi zamanı gelince önüne sererim bu mesajı ????Yoook tövbee 250 veremem şuan
Bu yazıyı sakın unutma, @GaziHazar ’a yaptığım gibi zamanı gelince önüne sererim bu mesajı ????
adam şu an demiş 45 dakika sonrasından bahsetmemiş ????Bu yazıyı sakın unutma, @GaziHazar ’a yaptığım gibi zamanı gelince önüne sererim bu mesajı ????
Doğru, buda bi bakış açısı ????adam şu an demiş 45 dakika sonrasından bahsetmemiş ????
Valla duygularıma tercüman oldun ????adam şu an demiş 45 dakika sonrasından bahsetmemiş ????
@GaziHazar ver zehri ????Valla duygularıma tercüman oldun ????
Gayet güzel, eve geçeyim bende yapıştırayım zehri ????
Neyleyim ofisten evden çıkmayan microyuu ????????Gayet güzel, eve geçeyim bende yapıştırayım zehri ????
Ben acimiyorum ki. Bir tek deniz kenarinda kullanmiyorum. O da aparmasinlar diye ????????????Neyleyim ofisten evden çıkmayan microyuu ????????
Bir modda yara bere olacak taşı toprağı göreceek ????????
Dur açık etme yaaaa????Evden çıkmamış, asosyal kılıbık micro bu ????
Cepte taşıması zor oluyor, o yüzden şeyetmiştim ???? balance cepte kolay oluyor o sebeple yani????Taam bardon????
kıvıramadın pas geç.Cepte taşıması zor oluyor, o yüzden şeyetmiştim ???? balance cepte kolay oluyor o sebeple yani????