GaziHazar
Admin
Kırıcı oluyorsunuz ama ????????????Hak vermemek elde değil ????, ne versen burun kıvırıyor. Ona ???? buna???? diyor sonra ????
????sa ????tur ????????????
Kırıcı oluyorsunuz ama ????????????Hak vermemek elde değil ????, ne versen burun kıvırıyor. Ona ???? buna???? diyor sonra ????
Hiç kimseye tü kaka olmayan fev sizde ???? ön ekini aldı ise bir yerde sıkıntı var ????Kırıcı oluyorsunuz ama ????????????
????sa ????tur ????????????
Daha bide ambition çipi var daha kullanılmadan ???? simgesine sahip olan. Onuda unutmayalım lütfen ????Hiç kimseye tü kaka olmayan fev sizde ???? ön ekini aldı ise bir yerde sıkıntı var ????
Neyse ama yıldızınız barıştı gibi fev ile ????
yıldızım barışsa da artık ???? tan kurtulamaz. Orjinal olursa onu lı ???? yapıcam ????Hiç kimseye tü kaka olmayan fev sizde ???? ön ekini aldı ise bir yerde sıkıntı var ????
Neyse ama yıldızınız barıştı gibi fev ile ????
onu unutmuşum neydi ki acıba ???? ama demişsem ???? tur yani ????Daha bide ambition çipi var daha kullanılmadan ???? simgesine sahip olan. Onuda unutmayalım lütfen ????
Bana da se ???? gibi gelmişti???? neyse senin elinde değerini buldu ona sevineyim bariama se güzel bak onun hakkını yemem ????
Cthulhu aio ????onu unutmuşum neydi ki acıba ???? ama demişsem ???? tur yani ????
seriye bağlamışım ???? lama konusunda arada kaynamış demekki ???? sadece emin değilim demiştim diye hatırlıyorum.Cthulhu aio ????
+ben ama cip kafamda soru isareti bir tek. Malum takinitili obsesif olmak zor.
Balance chipidir herhalde %91 efficiency dediğine göre
O zaman şöyle bırakayım ????O zaman olmaz ????
bende boşuna B7B kaynıyo demedim işte ???? ???? ???? al birini vur ötekine ????Bak üşenmedim buldum mesajları????
Bu ara atak yapıyoz Hazar’a ????bende boşuna B7B kaynıyo demedim işte ???? ???? ???? al birini vur ötekine ????
15 dk olmus, ben sabitleyeyim senin ????tan goruslerini ????ambition bilmem ama hatırlattığın iyi oldu çünkü balance çipi ???? kere ????. hatta ???? 'un kübü falan. bi küp düşün hacmi 1m3 olsun. onun içi komple ???? olsun ona batır çıkar daha iyi ???????? ???? ???? ???? ????
10 dk sonra silicem bu mesajı
Bana da se ???? gibi gelmişti???? neyse senin elinde değerini buldu ona sevineyim bari☺
ayıp değil mi mesajımı alıp oynuyorsun sonra da alıntı gibi yayınlıyorsun15 dk olmus, ben sabitleyeyim senin ????tan goruslerini ????
???? atma bakim, manupulasyon yok, tamamen senin ????tan tecrubelerinin yansimasi ????ayıp değil mi mesajımı alıp oynuyorsun sonra da alıntı gibi yayınlıyorsun