GaziHazar
Admin
15 dk olmus, ben sabitleyeyim senin o guzel goruslerini haklısını sb ????
????
15 dk olmus, ben sabitleyeyim senin o guzel goruslerini haklısını sb ????
Tamam hemen ???? atma, siparişi verdik değişcez dna60 ile. E bunada bir kulp bulmazsın inşallahambition bilmem ama hatırlattığın iyi oldu çünkü balance çipi gerçekten ????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
keşke orcik söyleseydin elinde çip yoksa astarı yüzünü geçer ☺Tamam hemen ???? atma, siparişi verdik değişcez dna60 ile. E bunada bir kulp bulmazsın inşallah☺
Naabeeeeer diye bir düdükleme ikonu lazım bu mesaja ???? istiyoruz yönetimden ikon????
dış minnak; forumun elit ahalisi kanar mı senin bu oyunlarına ????????????cirpinma iste, daha da batma ???? a
????????????
300-400 euro nerde, toplam 120 usd nerde ????keşke orcik söyleseydin elinde çip yoksa astarı yüzünü geçer ☺
dış minnak; forumun elit ahalisi kanar mı senin bu oyunlarına ????????????
ohannes burger ???? o kadar mı? ben 120 falan görmüştüm gibi hatırlıyordum geçen sene. iyi yapmışın o zaman300-400 euro nerde, toplam 120 usd nerde ????
ohannes burger ???? o kadar mı? ben 120 falan görmüştüm gibi hatırlıyordum geçen sene. iyi yapmışın o zaman
Tabi canım, hatırlamıyormusun elinde fiskisi sahile doğru uzanmış bizede bacak göstertiyordu ????pacalarindan elitizim akiyor masellaaa ????
Gilli turun eliti iste ????Tabi canım, hatırlamıyormusun elinde fiskisi sahile doğru uzanmış bizede bacak göstertiyordu ????
nerde bacak diycem gene resim gelicek ama bence yoktur bacaklısı ????Tabi canım, hatırlamıyormusun elinde fiskisi sahile doğru uzanmış bizede bacak göstertiyordu ????
ayna kullanmayalı çok oldu mu? :????Gilli turun eliti iste ????
???? aşayiş berkemal
@comandante abimin telefonunda vardır diye düşünüyorum ????nerde bacak diycem gene resim gelicek ama bence yoktur bacaklısı ????
Bir gün ansızın görebiliriz o micro yu, senin sağ-sol belli olmuyor üstad ????Ekli dosyayı görüntüle 60658
Fev kırmızı çizğimizdir lüffen ????????
Yokki bir micromuz üstüne koyalım foto atalım.
Atomizere mod takmış desinler ????????