ehy
Community
Uzun oluyor uzun bacağıma değiyor o yüzden yani???? sb küççük ya çakmak gibi o yüzden yani lütfen şimdi ????7,5 cm 84 gram mod da cepte tasinmiyorsa birakin ecigi yaw ????????
Uzun oluyor uzun bacağıma değiyor o yüzden yani???? sb küççük ya çakmak gibi o yüzden yani lütfen şimdi ????7,5 cm 84 gram mod da cepte tasinmiyorsa birakin ecigi yaw ????????
okuyanda cebinde zenci taşıyosun sanacak ????Uzun oluyor uzun bacağıma değiyor o yüzden yani???? sb küççük ya çakmak gibi o yüzden yani lütfen şimdi ????
Cepte rekabet oluyor demek ki ????okuyanda cebinde zenci taşıyosun sanacak ????
Daha gencim abi ????okuyanda cebinde zenci taşıyosun sanacak ????
yanlış bilgi vermişler sana. genle alakalı o yaşla değil ????Daha gencim abi ????
Abi dur yaw, vallahi hızına yetişemiyom. Ben masum bir gencim ????yanlış bilgi vermişler sana. genle alakalı o yaşla değil ????
ya stabwood dicon olsaydı nedecektin. iki elinle tutardın artık ????????????
Daha dur hizini yeni aldi ????????Abi dur yaw, vallahi hızına yetişemiyom. Ben masum bir gencim ????
Biz micro moda dönelim en iyisi????
Tus’a mi hazirlaniyorsun bana mi oyle geldi? ????????Ekli dosyayı görüntüle 60669
abiler sohbetinizin ortasına bunu bırakıp dersime devam etmeye gidiyorum. sohbetiniz daim olsun.
hazırlanmaya çalışıyorum diyelim.Tus’a mi hazirlaniyorsun bana mi oyle geldi? ????????
kolay gelsinhazırlanmaya çalışıyorum diyelim.
teşekkür ederim.kolay gelsin