Sxk sunbox DNA çipli cihaz var ????????Dna75c li sbs yok gibi bir sey; olan da ya cok pahali ya da kutuk gibi. Her ikisinin de bulundugu mod da var stranger mods da sanirim.
Sbsde ben mixxin ateslemesini begendim aslinda.
ama düz seri dna değil mi?Sxk sunbox DNA çipli cihaz var ????????
Üstad bu . Düz yada kıvrımlı bilmem ben ????ama düz seri dna değil mi?
DNA C serisi kıvrımlı değil ama kalın ve uzun, bu moda saplanmaz yani ????????????Üstad bu . Düz yada kıvrımlı bilmem ben ????
Biz üzüm yaprağı sarıp içiyoz ???????? fakirik fakiriktutun tutturmece
Ekli dosyayı görüntüle 59274
???? sen saracak bi yaprak bulmuşsun biz gazete kağıdı içiyoruzBiz üzüm yaprağı sarıp içiyoz ???????? fakirik fakirik
Eskiler anlatırdı sigara kağıdı yokmuş/alamazlarmis "Amerikan gazetesi" alıp onu kesip biçip içerlermiş. kağıdı olanda dolma gibi kalın sararmişlar ki kağıt çabuk bitmesin ???????? sen saracak bi yaprak bulmuşsun biz gazete kağıdı içiyoruz
???? ben öğrencilikte bir kaç defa gazete kağıdı içmişliğim var bir kaç kere arasına dut yaprağı sarmışlığım var şimdi anlatırken bile ciğerlerim yandıEskiler anlatırdı sigara kağıdı yokmuş/alamazlarmis "Amerikan gazetesi" alıp onu kesip biçip içerlermiş. kağıdı olanda dolma gibi kalın sararmişlar ki kağıt çabuk bitmesin ????
Hayırlı akşamlar hiç bir bilgim olmadığı için soruyorum.Ortalama ederi nedir? teşekkür ederim ????
Bende onu sordum yanlış bir sorumu
Soru yanlış değil de yeri yanlış, yazının üstüne tıklarsanız doğru konuya yönlendirecek sizi.Bende onu sordum yanlış bir sorumu
Teşekkürler ederim kusura bakmayın bilmiyordum
Bunlari esas @comandante abim kiyaslar. Ama ateslemede paramour geride bana gore. Gelene kadar bekliyor gelince de rampa bir cikiyor bir iniyor gibi geldi. Standard cipler ayni gibi gorunse de benim siralamam:
Mixx
Z1
Kizoku
Paromour
Stratum balance (klon)
Tabi kizoku haric denediklerim 5-10 dakikalik